Глория не е вадила хит от половин година насам

Примата на българския поп фолк Глория май изпя лебедовата си песен.

Запознати посочват, че по всяка вероятност Глория ще сложи край на кариерата си съвсем скоро време предвид, че от началото на този месец няма почти никакви участия. „Всеки ден” припомня, че през летните месеци Глория е имала по няколко участия на месец. С край на летния сезон обаче и участията й секнаха. Глория не е канена никъде и се предполага, че една от основните причини за това е фактът, че не е вадила хит от половин година насам. Въпреки това обаче хонорарът на чалга дивата остава все така висок.

[caption id="attachment_423671" align="alignright" width="300"]Глория не е вадила хит от половин година насам Глория не е вадила хит от половин година насам[/caption]

Според последната мълва, която се носи все по-упорито, щерката на Глория – Симона Загорова съвсем скоро ще я направи баба. Столичната клюка носи, че Симона Загорова се върнала на училище след лятната ваканция с поне пет-шест килограма отгоре. Освен това запознати посочват, че стайлингът й е напълно променен. От випуска на Симона Загорова шушукат, че вероятно е забременяла по време на лятната ваканция, когато обикаляха из родното Черноморие с приятеля й Симеон Данев. За момента нито Глория, нито дъщеря й са потвърдили официално мълвата. Преподавателките на Симона Загорова обаче са потресени от мисълта, че може да стане майка толкова рано.

Промененият стайлинг на щерката на Глория не може да остане незабелязан. Безспорен е фактът, че Симона Загорова е променила изцяло облеклото си и от плътно прилепналите по нея роклички вече няма и следа, пише pik.bg. Дали обаче тези, които са пуснали мълвата за евентуалната бременност на дъщерята на Глория не пропускат факта, че сега на мода са развлечените пуловери и Симона просто е в крак с модата, а не прикрива наедрялото си коремче?! Припомняме, че през лятото плъзна и мълвата, че Симона Загорова стяга сватба и едва ли не ще се омъжи за приятеля си Симеон Данев до броени дни.