Николай Бареков проговори за данъците си

Николай Бареков коментира в ефира на Нова тв изтеклата информация, че той има задължение от 520 000 лева към приходната агенция. Според разпространената информация, лидерът наа ББЦ има неплатени данъци. Николай Бареков определи това като предизборен компромат срещу него. Той заяви, че ще сезира по случая главния прокурор.

Политикът отрече твърденията, че има неплатени данъци. Въпреки това той допълни, че ако се окаже, че има някакви неплатени задължения, той ще обжалва в съда и ще заплати сумата, която магистратите постановят, че дължи. Повод за изказването на Николай Бареков стана публикация във вестник "Сега", според която той има неплатени задължения.

[caption id="attachment_423661" align="alignright" width="300"]Николай Бареков Николай Бареков заяви, че е жертва на предизборната война[/caption]

Евродепутатът коментира и случващото се в ТВ7 и сумата от 4,5 милиона лева, която телевизията на Цветан Василев му дължи. Той заяви категорично, че служителите в „No Frame“ ще си получат възнагражденията до стотинка в момента, в който синдикът си свърши своята част от работата.

Политоческият лидер заяви, че всеки компромат срещу него от страна на медии и прокуратура е целенасочен и има за цел да го компрометира предизборно. Николай Бареков допълни, че много политици го мразят заради високия процент гласове, който получи на евровота.

Той коментира и обещанието си за разкриване на нови 1 милион работни места. Младият политик каза, че това е възможно и за целта ще получи помощ от бизнеса. Николай Бареков каза, че предвижда пакет от облекчителни процедури за бизнеса. Той припомни, че нито една политоческа сила до сега не се е заела с реализирането на подобен проект.

Николай Бареков коментира и предложението за осигуряване на безплатни таблети за учениците, заявявайки че е крайно време държавата да помисли за децата.

Младият политик заяви, че след време той ще има смелостта да се изправи пред синовете си и гордо да заяви, че партията му никога не е участвала в афери за купуването на гласове. Николай Бареков допълни, че партиите, които купуват гласове, са ГЕРБ и ДПС, пише ПИК.