Борис Солтарийски зарадва бременната Аделина Димитрова с истински палат!

Вокалистът на Слави Трифонов Борис Солтарийски явно печели повече от добре. Доказателството за това е истинският палат, който Боцко подари на бременната си съпруга Аделина Димитрова, с която се загаджиха, докато тя бе участничка във формата "Умна и красива" в "Шоуто на Слави".

Борис Солтарийски очаква любимата да роди наследника му всеки момент, а семейството се е превърнало в основния му приоритет в живота. Затова Борис Солтарийски хвърли рекордната сума от 500 000 лева, с които стана горд собственик на огромен и наистина луксозен мезонет в самия център на столицата. Това съобщи вестник "Всеки ден".

[caption id="attachment_423644" align="alignright" width="199"]Борис Солтарийски Борис Солтарийски се е отдал изцяло на новото си семейство[/caption]

Царският дом на Борис Солтарийски се състои от няколко спални, луксозна баня с джакузи и други екстри. Мястото е слънчево и просторно, а най-голямото му удобство е, че се намира само на няколко минути пеша от работното му място в НДК.

Аделина Димитрова била толкова щастлива и горда с любимия си, че побързала да се похвали на всичките си приятелки, но разбира се, първите гости на "освещаването" на апартамента ще бъдат Слави Трифонов и аверите на Борис Солтарийски от Ку-ку бенд.

"Аделина и детето са най-важното нещо в живота ми. Тя ми е всичко и искам да й осигуря наистина спокоен и уютен дом, в който да отглеждаме детето си. Благодарен съм за работата си в "Шоуто на Слави", която ми осигурява значително добра заплата и ми дава възможност всеки месец да заделям средства, с които да купя хубаво жилище за семейството си", споделил Борис Солтарийски пред свои познати, които вече нямат търпение да вдигнат и първия купон в новия дом на Боцко.

Истината обаче е, че Борис Солтарийски не е платил апартамента в кеш, а е внесъл половината част от сумата. За втората е изтеглил кредит и е ипотекирал старото си жилище, само и само да зарадва бременната Аделина Димитрова и да гарантира безоблачен живот на новото си семейство.