Александра Тюркмен, щерката на Фатик, избяга от България

В края на юли 22-годишната наследница на Фатик отлетя за Ню Йорк, но не на екскурзия, а за да се присъедини към половин милионната българска общност зад Океана – пише „Уикенд”. Александра Тюркмен разполага с работна виза за Америка, издадена й от тузарски нощен клуб в Голямата ябълка. Тази пролет чаровната щерка на покойния мафиотски бос е била одобрена след кастинг и интервю за работа в най-прочутата дискотека в американски мегаполис, през която всеки уикенд преминават по 10 хиляди купонджии – отбелязва изданието. Щерката на Фатик е подписала едногодишен договор със собствениците на заведението и вече се труди като един от 50-те разпоредители в него. Работата й е да настанява ВИП гостите на клуба и да се грижи за доброто им настроение. Графикът на Александра Тюркмен е особено натоварен – 70-часова работна седмица, като най-тежки за нея са дните петък и събота, когато в заведението купонясват именити холивудски звезди, топ спортисти и актуални имена от света на шоубизнеса и модата.

[caption id="attachment_423634" align="alignleft" width="300"]Александра Тюркмен Щерката на Фатик ще търси американската мечта[/caption]

Паралелно с това първородната щерка на Фатик езаписала курсове по актьорско майсторство в Манхатънската школа, за които семейството й е платило тлъстата сума от 9 хиляди долара. Интересен детайл е, че Александра е приета в школата след писмена препоръка не от когото и да било, а от самия Стефан Данаилов-Ламбо. Младата дама е сред студентите в майсторския клас на именития актьор в НАТФИЗ. Александра не е прекъснала следването си и в края на годината ще вземе изпитите си по актьорско майсторство в София, когато се прибира за кратко от Америка. Плановете на дъщерята на Фатик обаче са свързани с преследването на американската мечта, издават нейни приятелки. Александра била разочарована от българската действителност и от меркантилността и двуличието на повечето си сънародници. Затова още преди година взеле решение да отлети за Америка и там да търси късмета си.