Атанас Месечков не успя да преодолее срама и унижението си!

Танцьорът Атанас Месечков притесни съквартирантите в Къщата на Вип Брадър с неочакваните си сълзи. Той изпадна в тежка духовна криза, усамоти се в един от ъглите в Къщата и се разплака, което изненада участници и зрители.

Оказва се, че причината за сълзите на Атанас Месечков е искреното му признание по време на мисията с кубчетата, в която той чистосърдечно разкри опита си с жени и мъже на любовния фронт. След което обаче се закле, че иска да има нормално семейство, съпруга и деца.

[caption id="attachment_423631" align="alignright" width="300"]Атанас Месечков Атанас Месечков не може да понесе обидите и обвинанията към себе си[/caption]

Извън кожата му го извади недоверието и нападките на съквартиранти като Евгени Минчев, който публично го обвини в лъжа и двуличие, както и директният и нагъл въпрос на плеймейтката Елена Кучкова. На пълно всеослушание блондинката попита Атанас Месечков като го прави с мъже каква роля заема - на пасивния или на действения в двойката.

Атанас Месечков не счете за необходимо да отговаря на въпроса й, който го обиди страшно много. Той се отдръпна от всички и се затвори в своя свят, облян в сълзи. Истината е, че Атанас Месечков действително съжалява за предишния си опит с мъжете, който го направи за смях в очите на съквартирантите. И най-вече за това, че думите на Елена Кучкова и Евгени Минчев заплашват да провалят имиджа му пред обществото за дълго време напред.

Познати на Атанас Месечков са категорични, че танцьорът и треньор в "Денсинг старс" е преживял много удари в живота си, най-големият от които страшната болест, с която все пак успял да се пребори.

"Атанас Месечков е наистина откровен и честен човек. Той направи това, което се искаше от него - разкри душата си така, както много от съквартирантите не биха направили за нищо на света. А какво получи в замяна - присмех и обвинения в двуличие. Това го убива и затова се разплака, но сме убедени, че е достатъчно силен, за да се вземе в ръце и да излезе от Вип Брадър с високо вдигната глава", твърдят познати на Атанас Месечков.