Ели Гигова е профукала 20 бона за залаганияЕли Гигова упорито крие тази част от миналото си, която я кара да се черви от срам

Ели Гигова крие страст към хазарта! Дъщерята на богаташа Николай Гигов упорито мълчи за една част от миналото си, от която със сигурност има защо да се срамува, издават запознати. Оказа се, че преди години милионерската наследничка е била страстна комарджийка, като манията й определено е достигнала до болестно състояние.

[caption id="attachment_423585" align="alignleft" width="300"]Ели Гигова Ели Гигова[/caption]

За разлика от повечето звезди-комарджии, Ели Гигова не залитала по рулетки или ротативки. Не, типично в неин стил, щерката на футболния бос си загубила ума по залагания на резултати от футболни мачове.

На пръв поглед невинното й увлечение обаче започнало да взема застрашителни размери след като участничката във ВИП Брадър профукала около 20 бона от парите на баща си в залаганията. За неин късмет, в този момент се намесили нейни приятели, които успели навреме да я откъснат от вредния навик. Самата Ели Гигова си признава без особени увъртания за вредния навик от миналото си, изтъквайки, че за нея е било неприемливо да не успее да познае резултат от който и да е мач. Както знаете, милионерската щерка от малка тръби, че се интересува и разбира много от футбол.

Затова фактът, че не успява да разгадае правилно как ще завършат дадени срещи, буквално изкарвал извън кожата й Ели Гигова и тя започвала да залага все повече и повече пари, за да се избие. И в един момент се оказало, че е набутала семейния бюджет с огромната сума пари. Заради това бившата половинка на Петко Димитров заминала да работи в Брюксел, за да успее да възстанови поне част от парите на баща си.

От тогава насам Ели Гигова не ще и да чуе за какъвто и да е хазарт, научиха от ПИК.