Николай Бареков не успя да сдържи сълзите си в предаването на Милен ЦветковНиколай Бареков не се срамува, че се е обърнал срещу Бойко Борисов

Николай Бареков ревна в ефира! Лидерът на България без цензура не успя да сдържи сълзите си по време на гостуването си в предаването на Милен Цветков. А причината за неочакваната емоция от страна на бившия журналист стана темата за децата му. Николай Бареков се просълзи, обяснявайки, че покрай предизборната кампания на партията му няма никакво време за двамата си сина. И това му тежи страшно много.

[caption id="attachment_423571" align="alignleft" width="300"]Николай Бареков не сдържа сълзите си в ефира Николай Бареков не сдържа сълзите си в ефира[/caption]

Новоизлюпеният политик не скри, че се чувства изключително самотен във вечерите, в които е в различни градове в страната, за да води кампанията си и да се среща с избирателите. Николай Бареков разкри още, че заради негативните настроения срещу него не може да изведе спокойно малчуганите на разходка. Преди няколко месеца бил с големия си син на разходка в близост до "Александър Невски", когато група от трима-четирима пияни мъже започнали да скандират обидни думи към него. И това пред очите на детето, научиха от "24 часа".

Нямаше как да не бъде подхваната и темата за ГЕРБ и Бойко Борисов и факта, че Николай Бареков беше сред най-яростните им поддръжници. След което нещата се промениха коренно. Бившият директор на ТВ7 изтъкна, че не се срамува от това, тъй като Бойко Борисов се е справял добре като кмет на София. Нещата се променили в последствие, когато лидерът на ГЕРБ станал премиер на страната. И се провалил с гръм и трясък.

Именно това пък подтикнало самият Бареков да влезе в политиката. Тъй като това бил единственият начин да помогне на българските граждани да се справят с бедността и да заживеят по-добре.