Николай Бареков ревна в ефир! Вижте защо

Николай Бареков ревна в ефир! Вижте защо
5 (100%) 1 vote

Николай Бареков не успя да сдържи сълзите си в предаването на Милен Цветков

Николай Бареков не се срамува, че се е обърнал срещу Бойко Борисов

Николай Бареков ревна в ефира! Лидерът на България без цензура не успя да сдържи сълзите си по време на гостуването си в предаването на Милен Цветков. А причината за неочакваната емоция от страна на бившия журналист стана темата за децата му. Николай Бареков се просълзи, обяснявайки, че покрай предизборната кампания на партията му няма никакво време за двамата си сина. И това му тежи страшно много.

Николай Бареков не сдържа сълзите си в ефира

Николай Бареков не сдържа сълзите си в ефира

Новоизлюпеният политик не скри, че се чувства изключително самотен във вечерите, в които е в различни градове в страната, за да води кампанията си и да се среща с избирателите. Николай Бареков разкри още, че заради негативните настроения срещу него не може да изведе спокойно малчуганите на разходка. Преди няколко месеца бил с големия си син на разходка в близост до „Александър Невски“, когато група от трима-четирима пияни мъже започнали да скандират обидни думи към него. И това пред очите на детето, научиха от „24 часа“.

Нямаше как да не бъде подхваната и темата за ГЕРБ и Бойко Борисов и факта, че Николай Бареков беше сред най-яростните им поддръжници. След което нещата се промениха коренно. Бившият директор на ТВ7 изтъкна, че не се срамува от това, тъй като Бойко Борисов се е справял добре като кмет на София. Нещата се променили в последствие, когато лидерът на ГЕРБ станал премиер на страната. И се провалил с гръм и трясък.

Именно това пък подтикнало самият Бареков да влезе в политиката. Тъй като това бил единственият начин да помогне на българските граждани да се справят с бедността и да заживеят по-добре.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

8 коментара to “Николай Бареков ревна в ефир! Вижте защо”

 1. Бъдещето на децата му е тук, нормално и на мен ми се плаче.

 2. Dolores Katrandzieva

  сеп. 27. 2014

  Човека показа емоции. Къде е проблема?!

 3. Ами не му е леко изобщо на Бареков. И не мисля, че загуби, като показа, че е чувствителен, напротив.

 4. Нормално е човек да се разчувства заради децата си.

 5. Новатори

  сеп. 27. 2014

  Гадното е, че злобарите и помиярите не се спират пред нищо, дори пред децата. Не му е леко на Бареков да понася цялата тази злоба.

 6. народа БЪЛГАРСКИ

  сеп. 28. 2014

  БЕЗСРАМИЕТО НА БАРЕКА Е ЗА УЧЕБНИК ! ОТЪРКВА СЕ ТАМ, КЪДЕТО СА ПАРИТЕ ! ТОВА Е НЕГОВАТА ФИЛОСОФИЯ !

 7. Васил Вълчев

  сеп. 28. 2014

  Не му вярвам на тоя.Помня как се разхождаше със бронежилетка пред камерите, защото някакъв пияндурник миналата вечер си пробвал газовия пистолет на половин километър от него…Помня как слезе под земята при миньорите да им обяснява какво ще направи за тях за да си получат заплатите, а беше достатъчно само да говори с ортака си…Помня как опорочи деня за размисъл с лъжите си, погазвайки грубо закона…Помня как пак ревеше пред камерите, че не знаел дали довечера ще види децата си, защото Боко му бил поръчал убийството…Човек, който не се свени да намесва децата си в предизборните манипулации, евтин артист и безскрупулен популист. Като гръмнат ще му повярвам.

 8. Hristo Koev

  сеп. 28. 2014

  "Реви Ники!Реви братко!
  Двама да ревеме.
  Ти в обора,аз на двора
  да се пука Боко Пора."
  /По Чудомир.Повода е ареста на Дянковото магаре,което пасе на забранено място.Арестувал е магарето кмета–Дечо Пора./

Добавете коментар