Калина Крумова избягала от България без цензура, за да сформира собствена партияКалина Крумова отдавна планирала действията си и напускането си

Калина Крумова напуснала партията на Николай Бареков, за да сформира своя собствена! Намеренията на бившата атакистка лъснаха само седмици след като тя обяви изненадващото си решение, да се оттегли от България без цензура. Първоначално бившата водеща по телевизия Скат заяви, че не била съгласна с политиката и някои решения на Бареков и това налагало да подаде оставка.

[caption id="attachment_423561" align="alignleft" width="300"]Калина Крумова Калина Крумова[/caption]

Оказа се обаче, че уж изненадващото й решение е всъщност много добре обмислено и предварително планирано. Още докато е била част от ББЦ, Калина Крумова решила да създаде собствена партия, а излизането й от формацията на Бареков трябвало да стане без никакви скандали. Както се и случи, издават запознати с пиар стратегията на амбициозната брюнетка.

В момента Калина Крумова е шефка на "Евромайки", а идеята й е структурата й да бъде първоначално неправителствена организация, която догодина да прерасне в партия. Която партия да е насочена изцяло към дамската част от избирателите. За целта Крумова е успяла да привлече към себе си и актрисата Ернестина Шинова. Половинката на Андрей Слабаков ще води и учредяването на "Евромайки" като неправителствена организация, което ще е утре в НДК, научиха от vsekiden.com.

Най-вероятно новата формация ще търси подкрепата на десните избиратели, които в момента са разпръснати. Има голяма вероятност Калина Крумова да успее да привлече и бившата депутатка от Весела Драганова, която е начело на Партията на българските жени. Към момента тя е обявила коалицията си с България без цензура, но това може бързо да се промени, коментират запознати. Още повече след коалирането на ББЦ с партията на Христо Ковачки Лидер.