Калина Крумова напуснала Бареков, за да прави партия

Калина Крумова напуснала Бареков, за да прави партия
4.5 (90%) 2 votes

Калина Крумова избягала от България без цензура, за да сформира собствена партия

Калина Крумова отдавна планирала действията си и напускането си

Калина Крумова напуснала партията на Николай Бареков, за да сформира своя собствена! Намеренията на бившата атакистка лъснаха само седмици след като тя обяви изненадващото си решение, да се оттегли от България без цензура. Първоначално бившата водеща по телевизия Скат заяви, че не била съгласна с политиката и някои решения на Бареков и това налагало да подаде оставка.

Калина Крумова

Калина Крумова

Оказа се обаче, че уж изненадващото й решение е всъщност много добре обмислено и предварително планирано. Още докато е била част от ББЦ, Калина Крумова решила да създаде собствена партия, а излизането й от формацията на Бареков трябвало да стане без никакви скандали. Както се и случи, издават запознати с пиар стратегията на амбициозната брюнетка.

В момента Калина Крумова е шефка на „Евромайки“, а идеята й е структурата й да бъде първоначално неправителствена организация, която догодина да прерасне в партия. Която партия да е насочена изцяло към дамската част от избирателите. За целта Крумова е успяла да привлече към себе си и актрисата Ернестина Шинова. Половинката на Андрей Слабаков ще води и учредяването на „Евромайки“ като неправителствена организация, което ще е утре в НДК, научиха от vsekiden.com.

Най-вероятно новата формация ще търси подкрепата на десните избиратели, които в момента са разпръснати. Има голяма вероятност Калина Крумова да успее да привлече и бившата депутатка от Весела Драганова, която е начело на Партията на българските жени. Към момента тя е обявила коалицията си с България без цензура, но това може бързо да се промени, коментират запознати. Още повече след коалирането на ББЦ с партията на Христо Ковачки Лидер.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

7 коментара to “Калина Крумова напуснала Бареков, за да прави партия”

 1. Ама Евромайки е запазена марка на ББЦ, не знам Калина какви сметки без кръчмар си прави.

 2. Dolores Katrandzieva

  сеп. 27. 2014

  Дамата я харесвах, но се оказа предателка!

 3. Ivanka Petrova

  сеп. 27. 2014

  Очакваше се нещо подобно да се случи.

 4. Илия

  сеп. 27. 2014

  Щом така е решила!!!

 5. На фона на толкова партии, дали някой ще обърне внимание на Калина.

 6. Новатори

  сеп. 27. 2014

  Проектът "Евромайки" е на ББЦ, така, че Крумова хич да не се надява.

 7. Martina Karakoleva

  сеп. 27. 2014

  Не се изненадвам, някой и е платил на Калинка.

Добавете коментар