Кали не ме интересува – заяви бившият й Антон Краус

Гласувайте за статията
Кали се измъкна от депресията във ВИП Брадър 2014

Попитан дали гледа участието на бившата си жена Кали в шоуто, Антон Краус заявява пред „България днес”, че не гледа предаването. „Въобще не ме вълнува, не гледам предаването и нямам коментар” – коментира кратко бизнесменът – мъжът, от когото певицата роди второто си дете Марк.
Само преди ден Кали преживя най-голямата си драма, откакто е в Къщата на ВИП Брадър, след като научи, че е определена от зрителите за най-мърлява и най-лицемерна в шоуто. Това толкова силно разстрои фолкаджийката, че тя изпадна в тежка депресия. Спря да се храни, а комуникацията със съквартирантите й се състоеше само от жестове с ръце. Все пак състоянието на изпълнителката на „4-4-2” видимо се подобри вечерта, когато тя научи, че зрителите нямат пръст в тези номинации. Виновни за тях са съквартирантите й – Иво Аръков, Наско Месечков и Зорница Линдарева. Това накара жената, която не си държи езика зад зъбите, да отиде и да се извини на Евгени Минчев, когото заподозря като виновник за случилото се. Двамата се прегърнаха, а по-късно се включиха в интелектуалните игри на останалите.

Кали

Кали роди син на Антон Краус

След сдобряването обаче „ВИП Брадър” извика пайнерката в изповедалнята и подробно я разпита как ще обясни поведението си в Къщата. „Аз не съм силна. Просто ми се налага да съм такава. Иначе и аз като всички имам своите комплекси” – обясни Кали пред цяла България.
Само преди ден на певицата й се струпа още една обида от страна на Евгени Минчев. Тя научи, че била определена от него като певица от категория „С”, а не като ВИП. Това накара Кали да спретне лют скандал на лорда, който той потуши с думите: „Кариерата ти на певица за мен е треторазрядна, но душата ти е първокласна”.
След като нещата около Кали се поуспокоиха, зрителското внимание отново бе насочено към големия скандал в Къщата, предизвикан от триъгълника Тачо, Жени Калканджиева и Зорница Линдарева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар