Тачо разтърси ВИП Брадър с признанията си

Тачо разтърси ВИП Брадър с признанията си
5 (100%) 1 vote

Тачо направи неподозирани признания

За никого не е тайна, че връзката на Стефан Манов-Тачо и половинката му Жени Калканджиева е пред разпад.

Истинско чудо ще е, ако Тачо и Жени останат заедно след излизането си от риалитито ВИП Брадър след тежките признания, които направиха.
В предаването на Венета Райкова – „Голямата уста”, бе излъчен видеоматериал, в който Тачо и Жени разкриват неподозирани пикантерии от интимния си живот.
Жени разкри, че в началото на връзката си с Тачо заминали за Пловдив, в една от дискотеките си харесали момиче и се качили заедно с него в хотелската стая.
Тачо се изсмя и допълни, че Жени не знае какво се е случило след като е заспала.

Тачо направи неподозирани признания

Тачо направи неподозирани признания

На изненадания поглед на Жени, Тачо отговори, че когато е заспала, той е прескочил до съседна стая и е имал вземане-даване с две от нейните манекенки.
Усмивката на Жени Калканджиева се смрази, но бързо успя да се окопити и отговори, че е предположила, след като не се е прибрал цяла нощ.
В предаването на Венета Райкова Тачо разкри, че бракът му с Жени Калканджиева е един балон, от който на човек в един момент му писва и той се пука.
Той изплака пред Венета Райкова, че интимната им близост с Жени вече не е такава, каквато е била в началото на връзката им.
Тачо обаче бе категоричен, че причината за охладнелите им отношения не са другите мъже в живота на половинката му Жени Калканджиева, нито пък сина им.
Според него причината е в различията в характерите и уточни, че нещата не се получават, ако единият е пил, а другият не е.

Освен това Тачо призна, че е бил без работа доста дълго време, но даде да се разбере, че въпреки това никога не е бил мъж под чехъл.
Най-изненадващо дойде признанието на Тачо, че той пръв е изневерил на Жени, след което и тя избягала от семейното ложе и по-късно му признала за това.
Тачо обаче твърди, че не знае кой е мъжът, с който половинката му, му е изневерила, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар