НАСА: Гответе се за среща с извънземни!

НАСА: Гответе се за среща с извънземни!
4 (80%) 2 votes

НАСА се готви за епохална среща с извънземни

НАСА подготвя обществеността за историческа среща с извънземни. Организацията е предприела решителни мерки, за да не бъде изненадано човечеството при евентуално нашествие на извънземни на Земята.

Преди няколко дни, НАСА събра учени, историци, философи и теолози от цял ​​свят на двудневен симпозиум, наречен „Подготовка за откритие“. Единствената задача на тази среща е да се изработи стратегия за подготовка на обществото за среща с извънземен живот, независимо от това дали става дума за някакви микроорганизми или за интелигентни същества, пишат от mkd-news.com. Симпозиумът протече при закрити врати, но се говори, че на него участие са взели едни от най-големите световни умове в света на науката. Целта на срещата е била също така да се обсъдят стратегиите за подготовка на население при среща с извънземни. Не е ясно дали от космическия център са осъществили контакт с извънземна цивилизация, която смятат да представят пред човечеството или се готвят да оповестят историческо откритие, но вече бяха направени намеци в тази посока.

НАСА се готви за среща с извънземни

НАСА се готви за среща с извънземни

„Идеята е обществеността да се запознае с възможните последици” — обяснява астрономът и бивш шеф на историците на НАСА Стивън Дик. Той е и един от организаторите на срещата. „Вероятно ще открием някакъв вид микроорганизъм, а след това и интелигентна форма на живот” — казва Дик и добавя, че има големи шансове това да се случи в скоро бъдеще. С помощта на снимките, заснети от космическия телескоп Хъбъл, учените са открили 10 000 галактики, а благодарение на космически кораб „Кеплер“ са били идентифицирани над 1400 планети, подобни на Земята.

Вероятността да не сме сами във Вселената е огромна, а далечните разстояния, преодолени от земни космически установки, могат да провокират високо интелигентен извънземен разум и да го убедят, че човечеството ни е развито до ниво, на което би могло да се осъществи контакт с него. И по тази причина земляните трябва да са готови за среща с извънземен живот, твърдят от НАСА.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

4 коментара to “НАСА: Гответе се за среща с извънземни!”

 1. Иван Петреску

  сеп. 26. 2014

  Господ с нас хората не се занимава – не ни обръща внимание ; затова има болести и куп несправедливости сред човеците ..Време е вече нашите създатели ( суперразвитата цивилизация ) да се появят и да поемат властта на планетата земя ; да спрат войните , да насъпи мир и да кажат , че те са Господ за нас хората , защото са ни сътворили преди няколко хиляди години от техни клетки и от земни клетки .

 2. Петканка Робинзонова

  сеп. 28. 2014

  Да сме се готвели за среща…Можело да са микроорганизми….Просто ще падна от смях….Що за нелепости?! Та те, извънземните и Айзенхауер си стиснаха ръцете преди половин век и грейовете имат подземните си бази под цялата САЩ /технологии в замяна на разрешение за експерименти с хора и осигуряване на територия – да, това не е научна фантастика, а ФАКТ!!!/…Та тия, същите щели да прослушват ефира, да търсят контакти с микроорганизми….ЕГАТИ ЛЪЖЦИТЕ ДОЛНИ!!!

 3. ША НОАР

  окт. 03. 2014

  АКО, това е вярно, то НАСА оправдава своето съществуване и крънка още пари от държавата. По най- стриктните научни критерии, няма доказателства за извънземен живот. Въображението и мечтите не са обект на НАУКАТА! Математическите изчисления доказват, че условията при които е възникнал животът на Земята, са толкова необикновенни, че шансът да се съчетаят случайно е равен на нула! Поне за тези14 милиарда години откакто уж съществува Вселената.

 4. Ива Иванова

  ян. 25. 2015

  Абе тая НАСА кво си мисли?¿?¿?¿?
  Нали и ние сме хора и колкото и да ги крият тея тайни срещи с извънземните то е ясно ци все някога ще разберем! И е 100% ясно че има извънземни, тя вселената да не е грахово зърно! Има и други галактики и подобни, има и други Слънца, то нали е звезда, гледайте в Youtube клипове и ще видите.
  Аз съм сигурна че между нас има извънземни и такива паранормални неща!

Добавете коментар