Бившата на Асен Блатечки проговори след дълго мълчание

Бившата съпруга на Асен Блатечки - Катерина Горанова проговори след дълго мълчание. Тя коментира последните писания в жълтата преса.

От няколко месеца се носи слух, че Асен Блатечки е зарязал Диляна Попова и се е върнал при бившата си. Преди няколко дни синеоката актриса дари актьора със син. Въпреки, че противоречивите твърдения в медиите по техен адрес, Асен Блатечки продължава упорито да мълчи и не дава никакви изявления по медиите. През цялата бременност на Диляна Попова той нито потвърди, нито отрече слуховете за връзката им.

[caption id="attachment_423532" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки Бившата на Асен Блатечки избухна[/caption]

Синеоката красавица призна пред медиите, че той е бащата на детето й малко след като стана ясно, че ще става майка.

Клюката, която се тиражира през последните дни, гласи, че Асен Блатечки няма да присъства на изписването на сина си Борил, тъй като е заминал за Бургас заедно с Катерина Горанова, поради служебен ангажимент. Според мълвата двамата са се събрали той нямал намерение да се връща при Диляна Попова.

Провокирана от тези писания Катерина Горанова избухна във Фейсбук. Тя написа, че отдавна не работи с Асен Блатечки. Режисьорката поясни, че снимките от първия етап по техния общ проект "Люси" са приключили още миналата година и все още не е ясно дали ще има продължение.

С тези думи тя доказа, че няма намерение да работи с Асен Блатечки. Според запознати Катерина Горанова не може да прости изневярата на любимия си и това е причината тя да не иска да работят заедно.

Въпреки, че "Люси" беше мечта за Асен Блатечки и Катерина и двамата работиха с много желание по вероятно, вероятно проектът ще остане недовършен, пише Хот арена.

Катерина Горанова посъветва всички журналисти да се осведомят преди да напишат дадена новина. Тя не коментира отношенията си с Асен Блатечки, но от написаното става ясно, че режисьорката вече не е близка с актьора и дори няма намерение да работи повече с него.