Венета Райкова се забърка в поредния скандал

Венета Райкова, която в момента се изявява като водеща на "Голямата уста", влезе в конфликт с продуцентите си от "Телеман". Причината за това стана твърденията на устатата блондинка, която твърди, че е имала намерение да сложи край на работата си с тях още преди три години.

Венета Райкова заяви, че отдавна е искала да прекрати съвместната си работа с продуцентите на "Горещо". Блондинката разкри, че сама се е решила да преустанови работата си по това предаване, тъй като почувствала, че вече се е изчерпала и няма какво повече да даде на зрителите на "Горещо".

[caption id="attachment_423528" align="alignright" width="300"]Венета Райкова Венета Райкова отвърна на удара[/caption]

Разгневени от изказването й, нейните продуценти излязоха с отворено писмо, в което заявяват, че твърденията на Венета Райкова е чакала с нетърпение да изтекат трите й оставащи години от контракта, е пълна лъжа.

Те разкриха, че последният им договор с Венета Райкова датира от август месец миналата година и много от точките в него са били променени по настояване на блондинката, която поискала от тях и по-високо възнаграждение.

Продуцентите на "Горещо" са категорични, че ако Венета Райкова в действителност е искала прекратят взаимоотношенията си с тях, е имала възможността да го направи още миналото лято, без да преподписва с тях нов едногодишен договор с много по-изгодни условия за нея.

"Телеман" завършва писмото си с думите, че това е цялата истина и всичко друго са празни думи, които няма смисъл да бъдат дискутирани.

Венета Райкова отвърна на удара на продуцентите си, заявявайки във фейсбук, че договорът, за който те говорят е първият, след който тя може да работи. Блондинката сподели, че според клаузите, заложени в контракта й, след напускането на "Горещо" тя няма право да практикува професията си в продължение на 3 години. В случай, че не изпълни това условие дължи неустойка в размер на стотици хиляди евро.

Венета Райкова пожела на продуцентите си от "Телеман" много професионални успехи, пише "Всеки ден".