Евелин Банев-Брендо има връзка с роднина на бившата си съпруга

Соченият за кокаинов крал Брендо от години има връзка със сестрата на бившата си съпруга – пише „Уикенд”. Най-стряскащото е, че уж бившата му съпруга Моника Добринова, с която босът е разведен по чисто финансови причини – за да спаси имуществото си от конфискация, знаела за греховната връзка на Банев и сестра си Десислава Добринова. Злите езици твърдят, че любовните рокади в семейство Баневи са се превърнали в традиция. Затова и никой не се впечатлявал от харема на топ мафиота. Голямото изкушение на кокаиновия крал Десислава Добринова-Дишлиева е вдовица на застреляния Константин Дишлиев. Баджанакът на Банев приключи земния си път на 14 май 2005 г., когато го екзекутират с 10 куршума пред индийския ресторант „Тадж Махал” в столицата, където бизнесменът вечерял със съпругата си. Вече 9 години показният разстрел остава неразкрит – отбелязва изданието.

[caption id="attachment_423522" align="alignleft" width="300"]Деси Дишлиева (вдясно) със сестра си Моника Деси Дишлиева (вдясно) със сестра си Моника[/caption]

Неофициално се твърди, че зад покушението прозира сянката на самия Брендо, но версията така и не бе потвърдена. Дали пък кокаиновият крал не е премахнал Дишлиев, за да има жена му? Въпросът стои твърде логично. Оттогава Десислава се движи в обкръжението на сестра си Моника Добринова – бившата жена на Банев. Последно двете бяха забелязани в морския вилает на мафиота в бургаското село „Лозенец”, където е резиденцията на Брендо. Изданието твърди, че двете обичат да се забавляват в плажната кръчма в компанията на столични гъзари. Твърди се, че собственикът на заведението Митко Каратиста искал да стане много повече от приятел на официално самотната блондинка. Той я ухажвал със скъпо шампанско и много цветя, но засега Деси остава непревземаема крепост. Брендо от години практикувал греховната любов със собствената си балдъза – отбелязва изданието. Пред изданието добре облечени бизнесмени издали, че Евелин Банев се възползвал от всеки удобен случай, за да се порадва на изкусителните форми на знойната блондинка. Това е да си имаш балдъза - резервната жена, както казва народът.