Шефове в МВР – в схема за купуване на гласове

Шефове в МВР – в схема за купуване на гласове
5 (100%) 1 vote

Началници на полицията замесени с схема за купуване на гласове

Хора на висши позиции в МВР ще изгърмят заради купуване на гласове

Шефове в МВР са замесени в схема с купуване на гласове. Скандалната информация дойде от кулоарите на Министерството на вътрешните работи. Оказа се, че цели десет от началниците на полицията в страната са индиректно замесени в търговията с вота на избирателите. Хора от Министерството, пожелали анонимност, са категорични, че въпросните началници не предприемат необходимите мерки, за да се справят с купуването на гласове в поверените им райони и съответно търговията буквално процъфтява под носа им.

Висши шефове в МВР са в схема за купуване на гласове

Висши шефове в МВР са в схема за купуване на гласове

Поради тази причина служебният министър на вътрешните работи Йордан Бакалов е взел присърце битката с хората, които купуват вота на българските граждани и е решил да вземе строги мерки. Той е обявил пред екипа си, че ще предприеме строги мерки спрямо шефовете, които не си вършат добре работата и си затварят очите пред нарушенията.

Това заяви лично той пред камерите на бТВ тази сутрин. Първият изгорял е шефът на дирекцията на полицията в Плевен Йордан Каменов. Към момента му е отнето правото да получава класифицирана информация, което, според запознати, е първата стъпка към отстраняването му от поста. Което пък ще бъде и следващата логична стъпка, научиха от Агенция ПИК.

Според информаторите ни, Каменов не само, че е прикривал схема за купуване на гласове в поверения му град, ами дори е съдействал на някои от партиите да въртят търговията си, след обещание, че след изборите той ще си запази поста. Освен него, още няколко висши полицаи в Плевен са под строго наблюдение, тъй като и за тях има съмнения, че осигуряват чадър над определени местни политици и партии.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Шефове в МВР – в схема за купуване на гласове”

  1. МАДЕН ГОРЧОВ МОНТАНА

    окт. 05. 2014

    В БЪЛЖАРШЯ ПОЛИЦИЯТА УЧАСТВА НАРАВНО НЕ САМО В НАСТОЯЩИЯ ВОТ А Е СЪУЧАСНИК НАПЪЛНО С АОИДУЦИТЕ И ПРЕСТЪРПНИЦИТЕ КИТО УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ ОТ 1989 ГОДИНА НАСАМ ЗАЕДНО С ОКРЪЖНИТЕ ДИРЕКТОРИ НА ПОЛИ;ИЯТА УЧАСТВА МИНИСТЪРА НА МЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ НЯА ПАРИЯ Г Е Р И Б С П БЪЛГАРШЯ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ АИДУЦИ И ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ ДОЛБУ ДО ГОРЕ НИКОИ НА НИКОМУ НУ ТРЪСИ СМЕТКА ЗА ИЗВРЪШЕНИ ГРАЖБИ В МИЛИОНИ ЛЕВА ТУК ВЛИЗО И СЪДЕБВВНАТА СИСТЕМА КАО СЪ И ПРОКУРТУРА НАЧЕЛО С ЛАЗАР ГРУЯЕВ ИШ ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР СОТИР ЦАЦАРОВ СЪЩИТЕ ЗСЛУЖАВАТ ПУБЛИЧЕН СЪД И ПУБЛИЧЕН РАЗТРЕЛ МЛАДЕ ГОРЧОВ МОНТАНА НЕ ИЗТРВАИ КОМЕНТАРА РАЦПОЛАГАМ С НАД 100КГ ЖАЛБИ И ДОКУМЕНТИ

Добавете коментар