Жени Калканджиева била в интимни отношения с мафиота Пламен Дишков-Кела

Явно Жени Калканджиева и Тачо ще са двойката, около която ще се вихрят скандалите във ВИП Брадър 2014. Стефан Манов-Тачо е бил посъветван от любовника на Жени Калканджиева да внимава как се държи и какво говори по време на шоуто, ако милее за здравето и живота си – пише „Уикенд”. Това призна мъжът на моделката по време на поредния скандал с жена си, най-бруталния в цялата 10-годишна история на риалитито за звезди – отбелязва изданието. Макар Тачо да не назова имената на човека, от когото са дошли заканите, на всички стана ясно, че той е един от най-жестоките бандити в подземния свят – Пламен Дишков-Кела. Още преди 4 месеца изданието сензационно разкри, че подземният бос е новият любовник на Жени Калканджиева. Манов разобличи пред цяла България жена си, че от половин година не спи в семейното им ложе, а в това на бургаския мафиот, който вече 10 години се укрива от българското правосъдие и бе издирван с червена бюлетина от Интерпол.

[caption id="attachment_423515" align="alignleft" width="300"]Лъснаха мръсните тайни на Калканджиева Лъснаха мръсните тайни на Калканджиева[/caption]

Кела напълно отговаря на описанието, което Тачо направи за мъжа, от когото са дошли заканите. „Да дойде и да каже с кого спи от половин година” – предизвика жена си Манов. „Влязох тука, за да защитя честта си и името си” – изкрещя Тачо. „Жена ми и този същият ме наричат „охлюв”. „Можеш ли да кажеш на някого „охлюв”, а ти да спиш с жена му” – възмути се Тачо. Стъписана, Жени Калканджиева не посмя да разкрие името на човека, който е заплашвал съпруга й. Тя дори отрече, че в последните месеци е била с чужд мъж. „Ти си долна лъжкиня! Изчезвай!” – изкрещя й Тачо. По данни на таблоида „Всеки ден” Жени Калканджиева е прекарала цялото лято в компанията на Кела. Той дори поискал при влизането й в ВИП Брадър тя публично да скъса с Тачо, както и се случи.