Яки глоби отнасят съквартирантите във Вип Брадър!

Участниците в култовите реалити формати „ВИП Брадър 2014” и „Сървайвър” имат твърди клаузи в договорите си, за да не ги напускат докрай. Продуцентите ще разчитат не само на техните честни думи, но и на яки финансови глоби. Финансовите наказания са измислени с цел на това участниците в двата формата да не се откажат пред лицето на изпитанията.

Именно огромната финансова ножица върна от пътя паркетния лъв Евгени Минчев. Сразен от неприязънта на своите съквартиранти той тръгна да си събира багажа и да си ходи. Припомняме, че голяма вина в отношението на останалите звезди в Къщата на Вип Брадър имаше самия паркетен лъв. Под влиянието на алкохола той се държа безцеремонно и с естрадната прима Йорданка Христова като й запрати кубчета в състояние на афект и с останалите.

[caption id="attachment_423511" align="alignright" width="300"]Вип Брадър Яко глоби за скандалджии и отцепници във Вип Брадър и Сървайвър[/caption]

Но само мисълта за огромната глоба то накара да преосмисли решението си. Според непотвърден слух Евгени Минчев и певицата Йорданка Христова ще вземат най-големия хонорар. Светския лъв се е цанил срещу по-малко от осемдесет бона, носи слуха. Но ако напусне предварително Къщата на Вип Брадър сумата няма да е тази. Цифрата е фиксирана, ако остане докрай в реалите формата.

Огромна финансова ножица са подготвили и за другото шоу „Сървайвър”. Там островитяните, които се преборват с различни трудности ще грабнат голямата награда от сто бона накрая. Но ако не издържат и се откажат предварително, глобите са много по-люти. Те ще трябва да платят на продуцентите двойно и то е двеста бона за това, ако не издържат докрай.

Глобата е заложена като клауза в договора на всеки от участниците, заминали в Камбоджа. Освен че не трябва да се отказват, те не бива да разкриват кой е и победителя. Защото кадрите са снимани предварително и кой ще грабне голямата награда е ясно. Но никой от тях не трябва да си отваря устата предварително. Ако го стори го очаква яка финансова балтия.