Рапърът Стефан трогна съквартирантите във Вип Брадър!

Лошото момче в Къщата на ВИП Брадър Стефан всъщност се оказа съвсем друг. 28-годишният музикант и режисьор заяви, че хонорара от шоуто ще дари на баща си. Идеята му е да направи съвместен филм със своя родител, актьора Иван Иванов. Той заяви,че не му липсват средства и се издържа добре. Има собствено звукозаписно студио, което му носи приходи. Освен това снимал различни реклами и други проект Той работил като режисьор, оператор и композитор. Младият мъж е завършил кинорежисура и затова успявал да се справи добре с живота си тук.

Синът на родната ни звезда заяви, че в трети курс снимал документален филм, като главен герой бил баща му. Лентата се излъчила по БНТ и на последната „Киномания”. В нея актьорът споделял доста лични и значими неща около живота и събитията, които вълнуват целия народ.

[caption id="attachment_423506" align="alignright" width="300"]Вип Брадър Стефан се оказа по-свестен от много от останалите съквартиранти във Вип Брадър[/caption]

Още щом прекрачи прага на Къщата той не се появи с името си на лошо момче. След като стана част от съквартирантите, лорд Евгени Минчев застреля останалите, че „трябва да крият всичко от него, дори и розите, за да не ги изпуши”. Самият Стефан съжали във видеопредставянето си, че в Къщата няма да има билки, за да ги изпуши. Но създадения му образ на пропаднал и лош чонек не се оправда.

Името на Стефан стана известно и покрой връзките му с две известни актриси. Настоящата на Деян Донков Радина Кържилова му е била гадже. След като се разделили той се залюбил с друга своя колежка Луиза Григорова. Красавицата с манекенски размери заряза Явор Бахаров и това го срина тотално.

В Къщата на ВИП Брадър-Образцов дом Стефан по-скоро се държи като кротко агънце, отколкото като злия вълк. Той непрекъснато говори за известния си татко, а не за известните жени, с които е бил. 28-годишния кинорежисьор показа и учения, с които зарадва и разтопи сърцата на дамската част от ВИП-овете. Младият мъж умее добре да готви, защото това той е превърнал в свое хоби.