Николета шашна зрителите с изказването си!

Николета Лозанова стремглаво продължава да се катери по върха на телевизионната журналистика. Упоритата футболна съпруга стартира клюкарския си таблоид с новото име „Папараци” в една от най-гледаните телевизии Би Ти Ви. Плеймейтката обеща две-три ексклузивни попадения на нейния екип, които дълго ще се помнят в България. Амбициозната моделка заяви, че няма журналистическо образонавание, но това не й пречи да се цели във върха и по всякакъв начин да се равнява с най-добрите в занаята.

[caption id="attachment_423498" align="alignright" width="300"]Николета Лозанова Николета Лозанова явно е сериозно решена да катери върхове[/caption]

Думите й се доказват неоспоримо с факта, че за десетгодишния живот на предавенето на устата Венета Райкова „Горещо” никой не успя да го измести, а сега Николета ще го стори с него. Бившото й предаване „Поверително от NL” също отиде в нафталина заради финансовите сътресения на телевизия ТВ7, в която работеше преди моделката.

Новото й предаване „Папараци” обещава да е още по-скандално, още по-провокативно и да цели неща, коrто малко са показвани у нас. До последно няма да се знае кой ще бъде на мушката на фотографите, това ще го решава целия екип заедно, обяснява идеите в новия таблоид Николета Лозанова в интервюто си пред медията. Тя разкри също, че Венета Райкова никога не й е била самоцел, нито се е стремяла да я конкурира. Просто съпругата на футболиста Валери Божинов следвала своя път, който се оказал правилния.

Да продължи в тази насока й дали стимул не само приятелите, които вярвали в нея, но и тези, които сипели злоба и жлъч по неин адрес.

За случката, която се тиражираше в медиите, че папараците й са сгащили Биляна Евгениева как се целува с Благой Георгиев насред оживен булевард Николета заяви, че няма пръст в това. Тя не познавала бившата на Ицо Стоте манекенки, а това било просто попадение, което стана сензация в ефира.

За приятелството и после за предателството на поп фолк краля Азис манекенката заяви, че няма скандал помежду им и повече не си общуват. Както и че няма да позволи някой да се „катери на крехките й рамене, за да точи имидж”., пише в. „Уикенд”. Николета „застрелва” и тези, които й са се правели на нейни приятели, а след това се обръщат срещу нея. Според хубавицата Николета причината е в това, че те не могат да понесат нейния успех, нейната възходяща кариера и затова от завист започват да се съюзяват с противниците й.