Евгени Минчев може да разкрие подробности от общото си минало с телевизионера преди годиниЕвгени Минчев няма никакви скрупули да развява кирливи ризи

Евгени Минчев изправи на нокти голяма част от родните випове. С влизането си в Къщата на ВИП Брадър паркетният лъв си осигурява доста широка аудитория за пикантните тайни, които знае за родните випове. А те със сигурност не са една и две. А това със сигурност няма да се отрази добре на имиджа на голяма част от знаменитостите ни. Сред които е и Юксел Кадриев.

[caption id="attachment_423493" align="alignleft" width="300"]Евгени Минчев и Юксел Кадриев Евгени Минчев и Юксел Кадриев[/caption]

Телевизионерът буквално е изпаднал в ужас, че скандалното му минало, част от което е и самият Евгени Минчев, ще излезе наяве. Публична тайна е, че преди години двамата са били нещо повече от приятели. Факт, от който Кадриев от години се опитва да избяга. Лордът обаче няма никакви проблеми да се сеща за това и нищо чудно в най-скоро време да чуем някое и друго пикантно откровение по адрес на водещия, убедени са форумци.

Припомняме ви, че в родното светско пространство отдавна упорито се шушука, че именно Евгени Минчев е човекът, подал ръка на Юксел, когато той пристига в София от родното Оряхово. Двамата дори заживяват заедно - период от живота си, който новинарят всячески се мъчи да изтрие от миналото си. Лорд фон Бул обаче с удоволствие споделя как двамата не са били само съквартиранти и са делели едно легло, в буквален смисъл.

Точно това плаши до смърт Кадриев. Който тъкмо се успокои, че младежката му афера вече е забравена и никой не се занимава с общото му минало с Евгени Минчев. От Нова телевизия обаче са на път да възродят стария слух, който със сигурност ще докара още рейтинг на ВИП Брадър, където в момента се подвизава Евгени Минчев, предават от Агенция ПИК.