Биляна Гавазова втрещи зрителите на бТВ

Биляна Гавазова втрещи зрителите на бТВ
5 (100%) 2 votes

Биляна Гавазова си навлече на женската част от аудиторията

Биляна Гавазова успя да си навлече гнева на зрителките пред малкия екран. И докато дамите негодуват, то господата са във възторг от колежката на Антон Хекимян. Причината за това са късите роклички, с които Биляна Гавазова се появява в ефир. Младата журналистка определено поддържа тялото и не крие прелестите си.

Днес тя отново се появи в ефир с къса рокля, която не успя да скрие стегнатите й крака. Зрителки на бТВ са възмутени от начина, по който Биляна Гавазова се появява в ефир. В централата на бТВ вече са пристигнали няколко гневни писма от ранобудни зрителки, които питат ръководството на бТВ няма ли кой да облече екранната половинка на Антон Хекимян и защо тя се появява облечена по този начин.

Биляна Гавазова

Биляна Гавазова си навлече гнева на зрителките на бТВ

Някои от зрителките дори са си позволили да определят Биляна Гавазова с не много прилични думи, научи „Всеки ден“. Възмутени дами коментират, че не могат да приемат на сериозно сутрешния блок на бТВ и темите, които се дискутират в него, откакто Биляна Гавазова е водеща. Зрителите дадоха за пример разговора на Биляна Гавазова с шефа на Държавната агенция за бежанците, в който въпросният господин не откъсна очи от краката на Биляна Гавазова.

Сред недоволните от облеклото на журналистката няма господа, тъй като появата й на екрана е радост за очите им. Сутрешният блок по бТВ определено не е за хора със слаби сърца, коментират зрители в нета.

Абсолютно противоположната стратегия е предприела колежката на Биляна Гавазова от Нова тв – Ани Цолова, която се появява в ефир със старателно колосани бели яки и плътно затворени деколтета на роклите и ризите. Може би по този начин Ани Цолова е решила да контрира Биляна Гавазова и да привлече повече зрителския интерес, пише Хот арена.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар