Моите проблеми с алкохола останаха в миналото

Гласувайте за статията

Казвам се Ирина и имах проблеми с алкохола

alcohol-depresia

Моите проблеми с алкохола останаха в миналото

Не ме е срам да си го призная. Според мен човек трябва да се изправя пред проблемите си, за да може да ги пребори. Не смятам и да се връщам в миналото и да анализирам защо и от къде може да са се появили тези проблеми с алкохола. И без да го правя знам много добре причината. Виждам, че доста от вас го правят и бих ви посъветвала да живеете в бъдещето, така ще си спестите главоболия и ще продължите напред, а не назад.

Моите проблеми с алкохола започнаха с това, че приятелят ми изневери. Тогава започнах да пия. Пиех от яд, пиех, понеже се чувствах предадена, пиех, защото ме съжаляваха. Било просто секс, но всъщност обичал мен. Май на това му викат лицемерие, а не предана любов! Признавам, глупаво е за нещо такова и веднага да се хващам за бутилката. Но скръбта е бърз проводник към пороци. Мъчих се с алкохола над една година. Започнах да се чувствам ужасно, а и изглеждах по този начин. Над една година се опитвах да преодолея онзи идиот. Но един ден станах, измих си очите и реших, че това трябва да приключи. Потърсих помощ и свободно говорех за проблема си. Срещах се с други като мен, с приятели, гледах да не оставам свободна.

Взимах и капките Алкофитал, които ми се отразиха невероятно и останах много доволна. Те ограничават консумацията на алкохол. Колкото повече време минаваше и колкото по-често ги употребявах, толкова по-рядко се сещах за гадостите, които ме караха да пия и още по-рядко посягах към чашката. Сега съм почти такава, каквато бях. Продължих наред и няма по-страхотно чувство на света да съм независима от мъже и алкохол!

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар