Асен Блатечки официално призна Борил (Снимка)

Асен Блатечки официално призна Борил (Снимка)
3 (60%) 2 votes

Асен Блатечки се появи в болницата, но отказа да види сина си и майка му

Асен Блатечки надлежно подписа документите, че е баща на малчугана

Асен Блатечки официално призна сина си от Диляна Попова. Актьорът се появи вчера в клиниката, в която моделката роди малкия Борил и надлежно попълни документите, с които да удостовери, че именно той е бащата на детето. Звездата от „Стъклен дом“ и „Фамилията“ беше изловен от папараци на „Всеки ден“, докато се занимаваше с документите във фоайето на болницата.

Асен Блатечки в болницата

Асен Блатечки в болницата

Любопитното обаче е, че след като приключи с бумащината, Асен Блатечки не си направи труда да се качи до стаята на майката на сина си, за да я види как е. Актьорът не се поинтересувал и от малкия, а просто станал и си излязъл, разкриха хора от втрещения персонал на клиниката. Напълно възможно е актьорът да е бързал по задачи и затова да не е успял да посети Диляна и малкия, коментират феновете.

Нищо чудно и да не иска да привлича допълнително внимание върху тях и затова да е оставил срещата помежду им за по-късен етап, чудят се форумци. Както знаете, Диляна Попова даде живот на малкия Борил рано сутринта в неделя. От тогава манекенката е на легло, тъй като роди със секцио, което налага тя да си почива и да лежи минимум седмица.

Асен Блатечки пристига в болницата

Асен Блатечки пристига в болницата

Акушерките, присъствали на раждането пък издават, че малкият Борил е одрал кожата на баща си. От майка си е взел единствено небесно сините очи. Припомняме ви, че Асен Блатечки и Диляна Попова се залюбиха покрай общите си снимки за сериала „Стъклен дом“. Двамата дълго отричаха помежду им да има нещо повече от приятелство, тъй като Блатечки си има жена и дъщеря от нея.

След като стана ясно, че моделката чака дете от него обаче любовниците нямаше как повече да крият връзката си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар