Самоубийството на Хитлер измама, избягал в Аржентина (Нови разкрития)

Самоубийството на Хитлер измама, избягал в Аржентина (Нови разкрития)
4.27 (85.45%) 11 votes

Самоубийството на Адолф Хитлер пълна измама, нацистът се укрил в Аржентина с подводница

Адолф Хитлер не се е самоубил в бункер в Берлин, а е избягал с подводница в Аржентина. Ново разследване около смъртта на нацисткия лидер разкрива шокиращи факти от живота му, или по-точно около мнимата му смърт.

Противно на всеобщото мнение, че Адолф Хитлер и Ева Браун са оженили и самоубили в подземен бункер в Берлин, вождът на нацистите всъщност е изживял старините си спокойно в Латинска Америка.

Адолф Хитлер е избягал с подводница в Аржентина, където живял в добре уредено ранчо след края на Втората световна война и е страдал от астма и язва, твърдят нови разкрития около смъртта му обявени от ФБР. Разсекретени документи разкриват, че директорът на ФБР Едгар Хувър, е взел присърце твърденията, че Хитлер е жив и че неговият екип е получил дори задача да провери обвиненията.

Адолф Хитлер инсценирал смъртта си

Адолф Хитлер инсценирал смъртта си

Разследването е проведено при пълна секретност, а информацията около него доскоро е пазена. Наскоро изтекли документи обаче разкриват подробности и нови разкрития около живота на Хитлер след войната. В тях се твърди, че аржентинец е помогнал на Хитлер, две жени и няколко други германци да излязат от подводницата в южноамериканската държава около две седмици и половина след падането на Берлин през април 1945 година.

Хитлер и неговите другари тръгнали с коне към склоновете на южните Анди, а планът е бил групата от 50 души да създаде собствено селище там, по-изолирано от околния свят, за да живеят спокойно германските семейства с хората в близките села.

Нови документи разкриват истината за "самоубийството му"

Нови документи разкриват истината за „самоубийството му“

Аржентински информатор, който е дал тази информация на властите в САЩ е поискал срещу тях убежище в Америка. Подробности около самоличността му обаче се пазят в пълна тайна.adolf 3

Любопитна подробност е, че въпросния информатор е дал информация и на журналисти от „Лос Анджелис Екзаминър“ на 29 юли 1945 г., описвайки им именно лицето на Хитлер. Любопитните репортери дори получили предложение да отидат до Сан Антонио в Аржентина, където местен водач да ги отведе до ранчото на Хитлер. С предупреждение, че могат и да не се върнат живи от там.

Информацията някак стигнала до легендарния Джей Едгар Хувър, който поискал проследяване на следата от военното отделение на тайните служби. Резултатът от разследването е документ, на който ясно е написано, че Хитлер не е извършил самоубийство, а е отишъл в Аржентина, където живял до своята смърт.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

9 коментара to “Самоубийството на Хитлер измама, избягал в Аржентина (Нови разкрития)”

 1. тъпите ,,американци,,не откриха кой уби,МЕРЕЛИН МОНРО,КЕНЕДИ,А,,ГОЛЕМИЯ,,ХУВЪР…ПРЕДСТАВЕТЕ СИ Е,,РАЗКРИЛ,,,КЪДЕ Е УМРЯЛ ХИТЛЕР.ГОЛЯМ СМЯХ…ЕДГАР ХУВАР…КАКЪВТО И ДА СИ.

 2. Bella Donna

  сеп. 28. 2014

  Това съм го чувала преди много години.Знаеха,че е в Аржентина,но не го откриха.

 3. Hristo Krastev

  окт. 01. 2014

  истината е,че точно вАржентина се евакуирал Шикалгрубер/хитлер/можете да го видите на you tube/враг№1.о.к.!!!

 4. Hristo Krastev

  окт. 01. 2014

  истината е,че точно вАржентина се евакуирал Шикалгрубер/хитлер/можете да го видите на you tube/враг№1.о.к.!!!

 5. Evgenia Rusekova

  окт. 16. 2014

  надявам се да се разкрият още доказателства!!!!

 6. Evgenia Rusekova

  окт. 16. 2014

  надявам се да се разкрият още доказателства!!!!

 7. Генерал Абакумов В.С.

  окт. 17. 2014

  Дж. Ед. Хувър и Хитлер са си поделяли дамското бельо на Ева Браун, ах! Тези „сензации“ са приказки за наивници – истината е погребана в подземията на Лубянка. От там се вижда Магадан… 😉

 8. Dimitur

  мар. 30. 2015

  Toq jivot koito jiveeme v Bulgaria v momenta samo e vupros na vreme da se rodi nov Hitler taq ciganska i kuchkarska durjava.

 9. таня христова

  сеп. 17. 2015

  Напишете вашия коментар тук…

Добавете коментар