Елена Кучкова взриви с пошлост и изцепки на кифла!

Аз съм мечтаната жена! Така "скромно" се изцепи за собствените си прелести плеймейтката Елена Кучкова. И потресе съквартирантите. Една от най-капризните съквартирантки в Къщата на ВИП Брадър, която е безкрайно нетърпима за останалите, продължава да „поразява” с високото си самочувствие. Снощи в елиминациите „очи в очи” тя събра най-много отрицателен вот.

Моделката Елена Кучкова казва за себе си, че тя е най-желана, идеална и перфектна за всеки мъж. В Изповедалнята русото изкушение дори провокира, че може да бъде с грим или без него, с парцал или без него, но винаги ще е великолепна и желана.

[caption id="attachment_423420" align="alignright" width="300"]Елена Кучкова Елена Кучкова втрещи съквартирантите с кифленските си изказвания и претенции[/caption]

Изцепките на Елена Кучкова, както и мерака й винаги да е под прожекторите са известни. Преди известно време моделката наперено съобщи, че има гадже депутат, което е в Европарламента. Медийното внимание веднага се насочи към Ангел Джамбазки, но той даде пресконференция, на която категорично отказа да познава блондинката. По-късно се разбра, че в клюката пръст има самата плеймейтка. После пък Елена Кучкова обясни, че новия й любовник е млад, състоятелен и близък до властта, но не е политик.

Още с влизането си обаче Елена Кучкова разгневи ВИП Брадър като каза, че в Къщата няма подходящи мъже, с които да си легне. Във видеовизитката си скандалната хубавица обяви, че там има само пенсионери,бабички и обратни. Близки приятелки на Елена Кучкова пък подхвърлиха, че от два месеца тя няма мъж до себе си и затова е доста изнервена.

Сега Елена Кучкова отново за повтаря старата песен. Мъжът до нея бил доста състоятелен, но успял да я кротне. И не със сила или заплаха, а защото й гарантирал онова спокойствие, от което моделката имала страшна нужда. Тя му готвела отвреме-навреме, защото умеела да върши и това, а не само да „заразява” с красота и страст.

Но богатия й любовник си имал чистачка, а и двамата влюбени по-често вечеряли навън, отколкото били любители на домашната кухня. Дали това няма да се окаже поредния мъж-фантом, който продължава да кръжи около Елена Кучкова, но само в нейното въображение.