Стефан Данаилов се е затрупал с работа, за да притъпи болката от загубатаСтефан Данаилов се радва на хубави вести - преборил е болестта си

Стефан Данаилов се бори с болката от загубата на съпругата си с помощта на работата. Обичаният актьор се е затрупал с проекти, за да може да не мисли толкова за смъртта на Мария, която почина преди няколко месеца. Ламбо вече работи по два отделни сценария за филми и не крие, че е особено впечатлен от ролята, която му е отредена в единия от тях.

[caption id="attachment_423416" align="alignright" width="300"]Стефан Данаилов Стефан Данаилов[/caption]

Звездата от "На всеки километър", "Стъклен дом" и "Фамилията" не крие, че след кончината на съпругата му, а също и тежката диагноза рак, с която трябваше да се бори, единствено работата му е останала да крепи духа му и да го поддържа жив. За момента Стефан Данаилов предпочита да запази в тайна подробностите около двата си нови проекта. Издава само, че е получил покана за снимки от Македония, за исторически филм, която обаче отказал, тъй като за реализацията им ще трябва да пътува до съседната ни държава.

Сценарият, който особено много му се харесал пък, разказва историята на момче, което живее във Франция. И което всъщност е циганче от България, купено от богати французи за 2000 долара и станало известен местен цигулар, разказва актьорът.

Освен многото работа, Стефан Данаилов има повод да се похвали и с още една добра новина, най-важната. Любимецът на няколко поколения е успял да пребори напълно рака и е напълно възстановен от болестта. Радостните вести са дошли след направени задълбочени изследвания на здравето му е специализирана клиника във Франция.

Резултатите от тях са излезли още в края на август и категорично са доказали, че Ламбо се е справил с тежката болест, предават от vsekiden.com.