Да отслабнеш с 305 килограма заради жена - ето на това му се казва истинска любов!

Любовта може да прави невероятни неща с хората. Така е въздействала тя и на мъж със свръх тегло. Гигантът Пол Мейсън тежал цели четиристотин четиридесет и пет килограма. Мъжът е на 52 години и е бивш пощальон. Пухкавелкото живее във Великобритания и отслабнал с цели триста и пет килограма. Решението да се свие дошло не от другаде, а заради любов. Мъжът се запознал с дамата на сърцето си в социалната мрежа. 40-годишната Ребека Маунтин от американския щат Масачузетс гледала филмче с дебелия мъж по Фейсбук и решила да му помогне. Американката първа му писала, че иска да му осигури човек, който да му помага в домакинството.

[caption id="attachment_423411" align="alignright" width="300"]отслабване От любов човекът отслабнал с цели 305 килограма[/caption]

След което двамата са разговаряли по скайпа. Разговорът между тежкотонажния мъж и американката продъжил цели четири часа и половина. След това двамата много често са разговаряли и дори приятелството им прераснало във взаимна симпатия.

Пол Мейсън разкрил, че преди познанството си със задокеанската си приятелка той изяждал по двадесет хиляди калории на ден, като нормално било той да поеме не повече от две хиляди и петстотин. След като дебелия мъж обаче се влюбил в Ребека, започнало неговото главоломно отслабване.

Ребека Маунтин от американския щат Масачузетс планира да посети Пол Мейсън в най-скоро време във Великобритания. Дебелият мъж, който заради любов отхвърли от теглото си цели триста и пет килограма няма търпение да се види със своята „спасителка”. Той заявил, че след като се срещне очи в очи с приятелката си ще й предложи брак, тъй като иска да прекара остатъка от живота си с нея.

Бившият пощальон вярва, че съдбата е била благосклонна към него. В най-трудния си период, когато той е имал тези огромни телеса на себе си е получил голямата си любов. Сега, драстично отслабнал, 52-годишния мъж е сигурен, че няма да я пропусне никога.