Ето каква е истината за скандалите във ВИП Брадър

Скандалите във ВИП Брадър не стихват от самото начало на шоуто. Съквартирантите продължават да си разменят не само обидни думи, но и заплахи за физическа саморазправа. Причината за ескалиращото напрежение в къщата са големите количества алкохол, които участниците във формата изпиват всеки ден.

Освен неограниченото количество спиртни напитки, до което те има достъп, продуцентите им предоставиха и успокоителни под предлог, че те се нуждаят от тях заради силния стрес, който са подложени от участието си в риалитито.

[caption id="attachment_423413" align="alignright" width="300"]ВИП Брадър Алкохолът и хапчетата са причините за скандалите във ВИП Брадър[/caption]

Обикновено до средата на деня повечето от съквартирантите са мъртво пияни и не разсъждават какво вършат. Комбинацията от хапчета и алкохол определено не се отразява добре на съквартирантите. Зорница Линдарева изпадна в нервна криза и поиска да консултира със психолога в къщата, споделяйки с него, че не може да издържи на напрежението.

Алкохолът съсипва не само нея, но и Тачо и Жени Калканджиева. Подпийналият Тачо едва не се сби със Зорница Линдарева и дори я заплаши, че ще й вземе здравето. В спора между тях се намеси и Жени Калканджиева, която им препоръча да потушат огъня помежду си в басейна.

Алкохолът в комбинация с хапчета съсипва и Камелия Тодорова, която призна, че е имала проблеми със зависимостта си към спиртните напитки. Консумацията на големи количества алкохол в комбинация с успокоителните са причината за постоянната сънливост на Камелия Тодорова и шокиращия й външен вид.

Употребата на спиртни напитки не се отразява никак добре и на Евгени Минчев, който стана избухлив и раздразнителен. Светският лъв влезе в конфликт с повечето от съквартирантите във ВИП Брадър. Препиването и хапчетата станаха причината Иво Аръков да потърси медицинска помощ. Също поради тази причина Зорница Линдарева влезе в болницата.

Неадекватно се държи и Ива Екимова, която призна, че има финансови проблеми и затова е влязла в къщата на ВИП Брадър, въпреки неодобрението си към формата, пише ПИК.