Мария здраво се запусна, откакто се почувства сигурна в благоразположението на Християн Гущеров!

Мара Отварачката, както "любезно" назовават Мария, си позволява да се появява във вид, по-подходящ за домашни условия, отколкото за пред хора. На интервюта по телевизията любовницата на милионера Християн Гущеров излиза в съвсем неглижиран вид, сякаш да демонстрира каква голяма звезда е тя. Наскоро половинката на богаташа се появи с конска опашка, а под нея прозираше силно омазнената й коса. Преди дни жадното за слава миньонче отново цъфна на синия екран. Но под тоновете фон дьо тен личаха пъпките по лицето й.

[caption id="attachment_423401" align="alignright" width="200"]Мария Мария е една на фотосесиите, а съвсем друга в реалността[/caption]

Християн Гущеров виждал какви ги върши неговата любовница, но не й правел забележки. Според близки до звездите милионерът се въздържал от по-остри приказки по неин адрес, защото той бил силно комплексиран заради огромните си габарити. А и често Мария успявала да му покаже, че той не може да й дава никакви съвети при положение, че има проблеми с теглото си, твърдят близки до тях.

Мария, по-известна с прякора си Мара Отварачка доказа много пъти, че не успява да се отърве от чалга стила си, който много често е по-скоро шокиращо просташки, отколкото изискан. Припомняме, че когато любовника й я заведе на тузарска почивка в Сен Тропе и там Мария се беше пременила в рокли с животински мотиви и лъскави колан чета. Облеклото й отблъскваше елита, събран от цял свят в суперелитния курорт.

Мария не се съобрази с вкуса на западното отбрано общество, което няма нищо общо с маниера на обличане на родните чалга диви. Дори в тази екзотична дестинация, където я заведе приятеля й милионера, родената в Стара Загора певица не се съобрази с нищо.

[caption id="attachment_423402" align="aligncenter" width="300"]Изгората на Християн Гущеров не си е мила косицата от седмица Изгората на Християн Гущеров не си е мила косицата от седмица[/caption] [caption id="attachment_423403" align="aligncenter" width="300"]Защо да си мием косата като имаме шапо?! Защо да си мием косата като имаме шапо?![/caption]

Мария не само не се засрамила от вида си, а напротив, непрекъснато качвала в социалната мрежа разголените си снимки с пошлото си облекло.