Григор Димитров се радва на огромни успехи в кариерата, но любовта започна да го предава!

Григор Димитров може и много да държи на кариерата си, но е крайно време да обърне внимание и на половинката си, категорични са хора от обкръжението им.

Мария Шарапова изневерила на гаджето си Григор Димитров. Рускинята го направила в пристъп на самота. Българската надежда на корта непрекъснато пътувал по състезания и затова Шарапова се почувствала самотна и решила да се успокои в обятията на друг мъж.

[caption id="attachment_423396" align="alignright" width="300"]Григор Димитров Григор Димитров и Мария Шарапова са на път да приключат красивата си приказка, след като Маша му изневери най-безочливо[/caption]

Според руските медии, които първи оповестиха за изневярата и евентуалната раздяла на руската легенда на тениса и нашето момче причината е в решението и на двамата. Те решили да се съсредоточат върху кариерите си и да по загърбят малко страстите си. Според американските медии Мария Шарапова и Григор Димитров се разделили, тъй като двамата не са се появили на откритото първенство по тенис в Ню Йорк. Но твърдението не отговаря на истината. Двамата влюбени са се появили на съвместна тренировка в спортен комплекс в Америка.

Припомняме, че Мария Шарапова и Григор Димитров са заедно от края на 2012 година. Новината тръгна, след като двамата не бяха забелязани заедно там и после усилено тиражирана първо от американски и после подета от руски медии. Но това няма нищо общо с действителността. В момента българския тенисист Григор Димитров тренира усилено в Монако за турнира след дни в Китай.

Неговата половинка ще бъде на корта в друг китайски град. Мария Шарапова сама подкладе огъня за раздялата, като постна в социалната мрежа своя снимка, под която заяви, че има самотен уикенд. Според близки до тенис звездата Григор Димитров трябва да обръща повече внимание на Мария Шарапова и да не се вглежда толкова усилено в кариерата си.