Скандалното минало на Венета Райкова излезе на показ

Горещата Венета Райкова крие скандално минало. Русокосата красавица е имала интимни отношения с редица известни българи, сред които са не само актьори и певци, но и представители на ъндърграунда у нас. Хот арена научи, че Венета Райкова е била близка са Поли Пантев, Кристиан Младенов, Тодор Славков, Иван Ласкин, Христо Мутафчиев и дори скандалния рапър Ванко 1.

[caption id="attachment_423404" align="alignright" width="282"]Венета Райкова Венета Райкова крие скандално минало[/caption]

Връзката й с Поли Пантев датира от началото на 90-те години. Двамата често си разменяли ласки на публични места. Известен музикант, който неведнъж е ставал свидетел на това, разкри, че Венета Райкова е от типа жени Елена Кучкова и също като плеймейтката й харесва компанията на властни мъже.

След като Поли Пантев беше убит през 2001 година, любовната афера между него и Венета Райкова остава без един от главните си герои и спира да се шуми около нея.

Според слуховете Венета Райкова е имала връзка и с Христо Мутафчиев, когато той беше женен. Самата Венета съобщила на медиите за аферата си с него и дори извикала папараци да ги снимат заедно на излизането от известен столичен клуб.

Сред колегите на Христо Мутафчиев, с които Венета Райкова е била, е и актьорът Иван Ласкин.

Ванко 1 също е сред завоеванията на скандалната Венета Райкова. Преди няколко години рапърът призна в шоуто на Слави Трифонов, че е той и Венета Райкова са били интимни и това се случило, когато вече е бил женен с три деца.

Публична тайна е връзката на Тодор Славков и Венета Райкова. Самият той твърди, че това е най-неуспешната му връзка, която продължила само няколко седмици. Причината за разлъката между тях била устатата Венета Райкова, която не спирала да се хвали с известните си гаджета.

През 2001 година Венета Райкова имаше връзка и с един от най-известните столични магистрати в СГП.