Албена Вулева е пазела страшна тайна за живота си!

Драмите във ВИП Брадър 2014 стават все по-шокиращи и горещи. Според анализаторите този сезон е един от най-силните, а подобни откровения зрителите не са чували в десетгодишното съществуване на шоуто. Звездите се надпреварват да изкарват на показ „кирливите си ризи” и го правят с усещане за нещо значимо и прекрасно, случило се в живота им.

Оказа се, че не само поп фолк дивата Кали е била насилвана физически и то на два пъти през живота си. Певицата призна и заяви, че е успяла да се пребори с тази емоционална травма, дори да даде живот на трима сина.

[caption id="attachment_423387" align="alignright" width="300"]Албена Вулева Албена Вулева има наистина ужасяващо преживяне в миналото си[/caption]

Албена Вулева също попаднала в графата на насилваните жени. Но въпреки цапнатия си език тя не набра смелост както пайнерката, за да изкаже най-голямата си тайна. Мадам „Сигнално жълто” била насилена физически преди години. Травмата била жестока и емоционално тя била срината. Журналистката с острия език Албена Вулева, която прави звездите на „мат и маскара” скривала по този начин емоционалната си рана дълбоко в себе си се обгръщала с дебела броня.

Единствения човек, на който Албена Вулева споделила за страшната случка била майка й. Тогава нейната родителка, която е рускиня я посъветвала това да си остане дълбоко пазена тайна, за да не я помислят околните за момиче с лековато поведение, което само е подтикнало извършителя на това брутално действие. Албена Вулева скрила дълбоко в сърцето си тази грозна случка, но оттогава не успявала да се отърве от това проклятие.

Дори и в Къщата на ВИП Брадър блондинката Албена Вулева не успя да се разкрие докрай. Пайнерката само намекна, че сред съквартирантите има още една жена с нейната съдба. В публичното пространство обаче усилено се заговори, че устатата Албена Вулева си пада по жени. Упоритият слух се опираше на факта, че скандалната бивша водеща не успяваше да се задържи дълго с мъж и категорично заявяваше, че няма да мине под венчило, припомнят запознати.