Николай Бареков със сензационно разкритие за ДПС

Николай Бареков със сензационно разкритие за ДПС
5 (100%) 3 votes

Николай Бареков разобличи плановете на ДПС

Николай Бареков разкри, че ДПС вече работи по плана си за фалшифициране на вота. Лидерът на ББЦ разкри, че „Операция Босфора“ ще бъде по-мащабна от операция Костинброд. Той поясни, че докато ГЕРБ са разчитали на печатането на фалшиви бюлетини, то ДПС разчита на фалшиви избиратели.

Николай Бареков каза, че зя изборите в България ще влязат около 20 000 граждани от Турция, които имат български паспорти, но в протоколите на ДПС техният брой ще бъде представен с цифра 5 пъти по-голяма от действителната бройка.

Николай Бареков

Николай Бареков захапа Лютви Местан

Евродепутатът коментира и намерението на ДПС да контрира неговото предложение за въвеждане на критерия образователен ценз за българските гласоподаватели. Николай Бареков е категоричен, че предложението за приемането на турския език като официален език у нас, всъщност е част от плана на ДПС да контрира предложението му за въвеждане на изискаването образователен ценз за българските гласоподаватели.

Николай Бареков припомни, че самият Любен Дилов призна, че е станал свидетел на преговори с ОДС, на които е било предложено приемането на турския език като официален като част от условията за образуването на коалицията.

Николай Бареков заяви, че ще предложи връщането на казармата и тя ще бъде условие лицата, живеещи в Тутция, които имат българско гражданство, да го запазят.

Лидерът на ББЦ коментира и думите на Лютви Местан, който си позволи да сравни събитията с тези в размирна Украйна. Николай Бареков заяви, че е недопустимо лидерът на ДПС да плаши българския народ със случващото се в Украйна, заявявайки, че това ще се случи и у нас. Младият политик подчерта, че в Украйна конфликтът не е етнически. Той заяви, че Лютви Местан вероятно разчита Ердоган да влезе в ролята на Путин.

Николай Бареков заяви, че на октомври поддръжниците му ще блокират границата ни с Турция в знак на протест срещу намерението на ДПС да фалшифицира вота, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

6 коментара to “Николай Бареков със сензационно разкритие за ДПС”

 1. Милен

  сеп. 25. 2014

  Е те как иначе да спечелят гласове

 2. БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА Е БЪЛГАРИЯ БЕЗ ГЕРБ И ДПС!

 3. Трол withme

  сеп. 25. 2014

  ДПС със сигурност има план за "твърдия" си електорат. Най-вероятно това е само част от него. Останалото остава скрито за нас.

 4. Давай,Бареков,разнищи турците!!

 5. Ванчо

  сеп. 25. 2014

  за кого е тайна, че ДПС стои зад повечето машинации в държавата?

 6. Daniel Ivanov

  сеп. 25. 2014

  Какво прави Местан при Ердоган?

Добавете коментар