Ето защо Зорница Линдарева се държи като капризна лигла!

Психически лабилната Зорница Линдарева е обезпечена добре. Моделката, която се превърна в разбивачка №1 за семействата в България се оказа, че е финансово независима. Тя няма нужда да си търси богат благодетел, за да я издържа. Капризната манекенка Зорница Линдарева разчита единствено на подкрепата на мама и тати и няма нужда да работи, за да се издържа.

Зорница Линдарева има собствен апартамент, кола, скъпи бижута, луксозни дрехи. И това благодарение на своите родители, които притежават сладкарски цех. Те въртели търговия с брашно и други продукти, които продавали на фирми. Хубавицата Зорница Линдарева започна връзка с мъжа на Шестата по хубост в света не заради пари, а поради чувства.

[caption id="attachment_423373" align="alignright" width="300"]Зорница Линдарева Зорница Линдарева може да не работи до края на живота си[/caption]

Двамата се запознали в обща приятелска компания, но постепенно нещата при тях се случили. Тачо обаче се оказал едно голямо дете, а Зорница Линдарева е свикнала от своите родители да бъде глезена и обгрижвана и затова не можела да се грижи за него. Припомняме, че двамата заживяха заедно няколко месеца, след което се разделиха. Според плъзналите слухове причината била в Зорница Линдарева, която имала паралелни връзки и дори мачкала чаршафите с Малък Тошко.

Тачо, след като научил за изневярата на своята любовница я напуснал и повече не искал да има нищо общо с нея. Заради разразилия се скандал в публичното пространство мъжа на Жени Калканджиева дори забягна в Испания, където в момента живеят неговите родители. След като нещата утихнаха той се върна отново в родината.

В момента двамата са съквартиранти и делят един покрив в Къщата на ВИП Брадър 2014. Преди дни станахме свидетели на грозните скандали между нея и Тачо. Зорница Линдарева не скри, че още обича любовника си и има голям мерак да си го върне. Но Зорница Линдарева и мъжа на Жени Калканджиева не могат да имат сериозна връзка, тъй като и двамата са свикнали някой друг да ги обгрижва, твърди най-близката приятелка на Зорница Линдарева.

Единственото им бъдеще е на приятели, които обаче не трябва да разменят остри думи помежду си, а да се опитат да се понасят взаимно. В Къщата изкусителката Зорница Линдарева се радва само на подкрепата на съпругата на своя любим. Изненадващо бившата „Мис България” не упреква за креватната забежка Зорница, а само Тачо.