Иво Аръков се почувства зле и се наложи ВИП Брадър да повика лекар

Паника обзе съквартирантите от къщата на ВИП Брадър.

Причина за притеснението им, стана неразположението на един от участниците в шоуто. Актьорът Иво Аръков се почувства зле, поради което се наложи ВИП Брадър да извика лекарски екип в изповедалнята. Бившият любим на Мика Стоичкова сподели пред специалиста, че от няколко дни насам се чувства доста дискомфортно, вие му се свят и има болки в гърлото.

[caption id="attachment_423361" align="alignright" width="300"]Иво Аръков се почувства зле и се наложи ВИП Брадър да повика лекар Иво Аръков се почувства зле и се наложи ВИП Брадър да повика лекар[/caption]

Лекарят прегледа доста обстойно Иво Аръков, но така и не успя да установи каква е причината за влошеното му здравословно състояние. Не е изключено емоциите във ВИП Брадър да са му дошли в повече и Иво Аръков да е сближил границите на кръвното налягане, коментира bliasak.bg. Припомняме, че Иво Аръков, Зорница Линдарева и Атанас Месечков бяха изгонени от Резиденцията още в понеделник и преместени в ТВО-то (трудово възпитателно общежитие). Промяната бе приета най-тежко от разглезената Зорница Линдарева, която направо изпадна в истерия.

Междувременно танцьорът Атанас Месечков изчете солидно конско на моделката Зорница Линдарева. Дългото конско бе в стила на социалистическото трудово възпитателно общежитие. Месечков подложи на сериозна критика морала на Зорница Линдарева, която имаше връзка с половинката на Жени Калканджиева – Стефан Манов-Тачо. Танцьорът бе категоричен, че моделката съсипва живота на всички мъже по пътя си. Той се опита да я вразуми, подчертавайки, че съпругът на Жени Каланджиева и съсипан и сега иска да съсипе и други момчета. В заключение, Атанас Месечков заяви на Зорница Линдарева, че се е провалила, пише pik.bg.

Всъщност Зорница Линдарева успя да разклати сериозно отношенията между Жени Калканджиева и Тачо. Припомняме, че шестата по красота в света бе категорична, че иска да се разведе със Стефан Манов. Двамата най-накрая разкриха истината за отношенията помежду си. Оказва се, че миската отдавна не живее с Тачо под един покрив и си има богат любовник. Детето им пък живее ту при единия си родител, ту при другия.