Мика Стоичкова пожела и на двамата да открият по-скоро жените за тяхМика Стоичкова побесня срещу постоянното намесване на името й във ВИП Брадър

Мика Стоичкова избесня сериозно срещу Иво Аръков и Атанас Месечков. Щерката на Христо Стоичков очевидно е наследила от татко си лютия нрав и нежеланието да си замълчи, когато е намесено името й. Звездната щерка се подразни сериозно от постоянното замесване на името й в Къщата на ВИП Брадър. Нещо, което няма как да бъде избегнато, предвид факта, че в шоуто този сезон са Иво Аръков - бившето й гадже и Наско Месечков, който призна, че е имал чувства към нея.

[caption id="attachment_423357" align="alignright" width="290"]Мика Стоичкова Мика Стоичкова[/caption]

Всекидневното споменаване на името й в ефира никак не се хареса на Мика Стоичкова и тя изпрати отворено писмо до ВИП Брадър и всички зрители на риалитито. В него звездната щерка ясно изразява своята позиция по отношение на случващото се. Дъщерята на Христо Стоичков не крие раздразнението си, че я изкарват едва ли не разбивачка на мъжки сърца.

Заради това Мика Стоичкова изтъква за пореден път причината да се раздели с Иво Аръков. А именно, фактът, че вече не се е чувствала щастлива с него. Участничката в Денсинг Старс за пръв път коментира и чувствата, които Наско Месечков призна, че има към нея. Мика е категорична, че той не е правилният човек за нея и затова е отрязала мераците му, научиха от БЛИЦ.

И това далеч не е всичко. Футболната наследничка пожелава и на двамата мъже, влюбени в нея, да открият точните жени за тях и да бъдат много щастливи в техния си "Образцов дом" - очевидна препратка към мотото на ВИП Брадър този сезон.

"Надявам се и двамата да си получат уроците от шоуто и да намерят себе си", завършва гневното си писмо Мика Стоичкова.