Чарли Шийн е разговарял с продуцентите на сериала за завръщането сиЧарли Шийн недолюбва заместника си Аштън Кътчър и това не е тайна за никого

Чарли Шийн се завръща в "Двама мъже и половина"? Новината, която със сигурност ще зарадва милионите фенове на сериала, може да се окаже факт и то до няколко седмици. Самият актьор е потърсил лично продуцентите на култовата поредица, за да поиска от тях да го върнат обратно. Въпреки скандалния начин, по който пътищата им се разделиха, след като звездата беше уволнен от сериала заради пиянските си изцепки.

[caption id="attachment_423354" align="alignright" width="300"]Чарли Шийн Чарли Шийн[/caption]

Изглежда обаче новия сезон, в който Чарли Шийн е заменен от Аштън Кътчър, не е донесъл очаквания успех. Рейтингът на "Двама мъже и половина" рязко спадна, а зрителите въобще не крият недоволството си от липсата на любимия на всички чичо Чарли. И факта, че младият му колега Кътчър не се справя особено добре с поверената му роля, а именно - да го замести.

Така че нищо чудно създателят на продукцията Чък Лори да се навие и да върне основния си актьор за финалните серии. Както знаете, цялата поредица върви към своя край и точно това е провокирало Чарли Шийн да загърби скандалите с Лори и да му се обади с предложение да се помирят. Самият актьори разкрива в интервю за списание TVGuide, че има голямо желание да се включи във финалните епизоди. Тъй като това би бил един съвсем логичен завършек на сериала, предават от vsekiden.com.

Интересно обаче по какъв точно начин ще се случи завръщането му. Както знаете, след скандала с пиянските му изцепки, Чарли Шийн беше премахнат от сериала като героят му беше убит. Ядосан от този факт, актьорът изригна срещу заместника си Аштън Кътчър, а също и срещу създателя на продукцията Чък Лори.