Видео шок: Виж как тигър разкъса жив човек!

Видео шок: Виж как тигър разкъса жив човек!
3.67 (73.33%) 6 votes

Тигър изяде жив човек, видеото ще ви накара да настръхнете!

Ужасяваща трагедия се е разиграла в зоологическата градина в индийската столица Делхи. Бял бенгалски тигър е разкъсал пред очите на хиляди посетители младеж. Драмата не е продължила повече от десетина минути, през което хищника е успял да умъртви и разкъса младежа. Кървавият екшън е станал заради непредпазливостта от страна на младока.

Той е искал по-отблизо да види мощния владетел на джунглата и опасно се е надвесил над парапетите.
Според очевидец младежът се е оказал доста близо до заграждението, което обаче не е било достатъчно високо. След което се е преметнал и е паднал в територията на могъщия звяр.

тигър

Случаят с тигъра ужаси посетителите в зоопарка

Само с няколко скока и съвсем на бързо белият тигър се е приближил към жертвата си. Младият мъж, уплашен до крайност пред лицето на огромната опасност е взел няколко камъка и започнал да ги мята по звяра. Именно тази реакция предизвикала тигъра и той се нахвърлил върху падналия човек, който се озовал на негова територия. Младежът не е успял дълго да задържи тигъра далеч от себе си. След кратка схватка тигъра е излезнал победител в този неравностоен двубой.

Той успял да захапе младото момче за врата отзад и да го помъкне назад в територията си на по-скришно място. Пред очите на изумените посетители на зоопарка той спокойно започнал да го разкъсва, въпреки писъците на младежа. Никой от посетителите не се е притекъл на помощ на изплашеното момче.

Предсмъртната агония продължила цели десет минути, преди пазачите да се притекат на помощ и да изгонят тигъра в клетката му. След като отишли при пострадалия младеж, той вече бил мъртъв. Полицията също сее озовала доста бързо, но за съжаление не е успяла да спаси момчето.

Шефовете на зоопарка обаче са излезнали с изявление, че вина за трагедията носи самия младеж. Той не е спазил най-простите правила за сигурност и безопасност и сам е предизвикал грозната си смърт. Освен това се установило, че разкъсания от белия тигър е употребил и голямо количество алкохол.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар