Крият извънземни мумии в пирамиди в Египет

Крият извънземни мумии в пирамиди в Египет
5 (100%) 6 votes

Извънземни открити в пирамиди в Египет, историците изумени

Изненадващи разкрития, за присъствие на извънземни в египетските пирамиди, разбуниха научната общност. Извънземни са посещавали и дори живели сред древните египтяни, твърдят археолози, открили в гробница идеално запазена мумия на същество, различно от човешката раса.

Извънземните мумифицирани останки объркаха археолозите. Те се натъкнаха на тялото на идеално запазен и внимателно мумифициран извънземен, погребано в древна египетска пирамида.

Мистериозното същество е високо около 150 — 160 см и е намерено от археолог, изследващ малка пирамида, за която се предполагало, че е на династията на фараон Сенурсет II. Този факт дълго време е бил скрит от обществеността.

Мистериозни мумии на извънземни открити в Египет

Мистериозни мумии на извънземни открити в Египет

„Мумията на предполагаемия извънземен датира от преди повече от 2000 години”, е заявил източник от египетския отдел за антики, който е представил подробности и снимки на мумията, но с условие да остане анонимен.

Пирамидите разкриват нови и нови загадки

Пирамидите разкриват нови и нови загадки

Тези останки от извънземни предизвикаха много коментари и създадоха редица противоречиви хипотези, пише mkd-news.com.

Някои източници твърдят, че това е вид влечуго, заради белезите, характеризиращи тези животни, като очите, които са големи и овални. Но надписите на гроба упоменават, че това е бил съветник на фараона и е носел името Озирунет, което означава „звезда“ или „изпратен от небето“. Което веднага направи препратка към извънземния произход на съветника.izvanzemni 2

Археолозите са категорични, че мумифицираното тяло е било погребано с голямо уважение и грижа, като в гробницата е имало и редица странни предмети, които те не могат да идентифицират.

Според египетски източници, мумията на извънземното е открит от д-р Виктор Лубек, чех и пенсиониран професор от университета в Пенсилвания. Археологът намира скрития отдел, в който е поставена тя при провеждане на разкопки в малка пирамида на юг от главната пирамида на Сенурсет II, която съдържа останките на съпругата на фараона. Над мумията са открити и смеси от злато и глина за покриване на тялото, както и следи от ленено платно. Открити са и озадачаващи артефакти, изработени от синтетичен материал, които не можел да се идентифицира. Никой не е намерил подобни елементи в други египетски гробници.izvanzemni 1

Анонимен източник е споделил, че откритието е предизвикало голям ужас сред египетските официални лица, които не желаят гласност, докато не се намери правдоподобно обяснение за странната мумия. Правителството се е консултирало с редица уважавани археолози, но до днес никой не може да обясни произхода на намереното същество.

„Истината е, че всеки експерт, който е видял мумията, стига до извода, че тя не е от земен произход“, заявява източникът. „Шири се мнение, че това е извънземен, който някак си е живял като съветник на египетския цар.“ Но местните власти категорично не са съгласни да се пренаписва най-древната им история. А още по-малко приемат заключението, че извънземни са помагали на древните египетски владетели и са формирали тяхната култура. Египтяните отказват да вярват, че тяхното наследство идва от космоса, а още по-малко, че на техни територии в древността е имало извънземни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

13 коментара to “Крият извънземни мумии в пирамиди в Египет”

 1. Живко К.

  сеп. 26. 2014

  мумията на първата снимка не е като тази на следващите (вижте устата , носът а и „облеклото“ и) и второ не е възможно да е с ръст около 160см. – вижте снимката с ръката с ръкавицата. ръстът е не повече от 50см.

 2. а източника на информацията е?

 3. а източника на информацията е?

 4. Milena Jordanova

  сеп. 26. 2014

  http://fc00.deviantart.net/fs71/f/2012/272/5/4/ancient_aliens_dude_by_sk8rdude7-d5g9jhq.jpg

 5. Зеленко Белчев

  сеп. 26. 2014

  http://www.youtube.com/watch?v=HQoRXhS7vlU

 6. Зеленко Белчев йохохохо

 7. Станислав tziko

  сеп. 27. 2014

  Източника е македонската медия MKD-NEWS.com, пише го. Като се има в предвид, че Македония е най-древната държава и цивилизация, вероятно това е сасмата истина!

 8. Venhy Bastar

  сеп. 27. 2014

  Реалната първа снимка:
  http://www.theblackvault.com/m/photos/get_image/file/9153a3bcbfb3f887c0bcf53805290ea4.jpg

 9. Venhy Bastar

  сеп. 27. 2014

  http://www.theblackvault.com/m/photos/get_image/file/9153a3bcbfb3f887c0bcf53805290ea4.jpg

 10. Venhy Bastar

  сеп. 27. 2014

  Открийте деветте разлики!

 11. http://mkd-news.com/makedonija-pak-e-vo-listata-na-najstari-svetski-tsivilizatsii/

 12. да, но се чудех медийте откъде вземат инфото?

 13. Evgenia Rusekova

  окт. 16. 2014

  колко е вярно коѝ знае

Добавете коментар