Бащата на Диляна Попова разкри истината за отношенията й с Асен Блатечки

Бащата на Диляна Попова, който преди дни стана майка, проговори за отношенията й с актьора Асен Блатечки. Красимир Попов разкри истината за връзката на дъщеря му. Щастливият дядо не скри възмущението си от писанията в жълтата преса за дъщеря му.

Родителят на Диляна Попова разкри, че тя и Асен Блатечки живеят заедно и никога не са се разделяли. Той сподели, че дъщеря му и Асен Блатечки никога не са се карали и всичко, което се пише за тях е пълна измислица.

[caption id="attachment_423345" align="alignright" width="300"]Диляна Попова Диляна Попова и Асен Блатечки живеят заедно[/caption]

Относно твърденията, че Асен Блатечки е зарязал Диляна Попова веднага след раждането на сина им, Красимир Попов заяви, че актьорът е пътувал до Бургас заради служебен ангажимент. Бащата на Диляна Попова разказа, че по време на раждането на внука му Борил той е бил в Гулянци, но съпругата му и сестрата на моделката са били неотлъчно до нея, научи Хот арена.

Щастливият дядо в момента е в столицата и очаква с нетърпение изписването на внука си. Диляна Попова ще остане още няколко дни в болницата, докато се възстанови. Днес синеоката красавица от Гулянци навърши 33 години. Тя сподели със свои приятели, че тази година е получила най-големия подарък за рождения си ден и ще почерпи веднага след излизането от болницата.

Неотлъчно до нея са майка й и сестра й. Щастливият татко очаква с нетърпение Диляна Попова и сина му да се приберат у дома. Асен Блатечки дълго мислил какво да купи за изписването на сина си. Щастливият татко решил да изненада Диляна Попова с маркова количка за малкия Борил. Стаята на наследника на Диляна Попова и Асен Блатечки вече е почти готова. Остават само някои дребни детайли. Щастливите родители са подготвили предварително стаята на първородния си син.

Диляна Попова роди малкия Борил в една от най-елитните клиники в столицата.