Юксел Кадриев изуми всички с това, което направи!

Юксел Кадриев отново шашардиса аудиторията. Новинарят уж не иска да се шуми около името му, но постоянно провокира с нещо. Сега Юксел Кадриев разбуни духовете с това, че освен за предаването, той ходи на гримиран и извън телевизионните ксамери, в реалния живот. В ежедневието си Юксел Кадриев също започнал да използва як макияж с желание да закрие белезите на приближаващата старост.

Водещият на сутрешния блок по Би Ти Ви вече прехвърли пределните 40-години от живота си и вече съвсем сериозно се заел да прикрие колкото може белезите на приближаващата старост. Той не само си боядисвал белите кичури на слепоочието с боя за мъже. Юксел Кадриев държал да го гримират преди да излезе пред зрителите на синия екран повече от половин час.

[caption id="attachment_423324" align="alignright" width="203"]Юксел Кадриев Юксел Кадриев втрещи всички - ходи по-намазан от колежките си[/caption]

Гримьорите пропищели от неговите нескончаеми забележки, които от ден на ден се увеличавали. Някои от тях дотолкова се вбесили от капризите му, че дори напуснали медията заради Юксел Кадриев, чието недоволство минавало границата на приличието.

С обилно количество грим телевизионния водещ се появил на купона на медията за старта на новия сезон 2014. Според негови колеги новинаря бил по-нагримиран дори от някои свои колежки.

Дали Юксел Кадриев е по-гримиран и от приятелката си, кодошат се зад гърба му колеги. Припомняме, че Юксел Кадриев демонстративно показа новото си гадже, след скандалния си развод със съпругата си Бонка.

Двамата бяха забелязани наскоро да вечерят в тузарски ресторант в столицата. На масата Юксел Кадриев показа не само разточителство откъм изискани блюда и питиета, но не скриваше и ласките си към русата изкусителка до него. Атрактивната визия на дамата, както и разкрепостеното държане на новинаря събра погледите на всички присъстващи в заведението, твърдят очевидци на случката.