Йорданка Христова насмете Камелия Воче, враждата се задълбочава!

Цирковата драма между светския лъв Евгени Минчев и певицата Камелия Воче вече застигна и естрадната прима Йорданка Христова. Двете певици Воче и Христова си размениха остри думи, като скандала накрая прерасна в явна заплаха. Данчето Христова заплаши Камелия Воче, че щом прекрачи прага на ВИП Брадър 2014 ще я осъди за клевета.

Разправията прие колосални размери заради това, че Йорданка Христова преповтори думите на паркетния лъв Евгени Минчев и колега в импровизираното „политбюро”, че Воче е взимала пари на заем от Евгени Минчев, но е „забравяла” да ги връща. Естрадната дива не само преразказа думите на колегата си от висшия партиен орган, но и заклейми Камелия Воче като неетична. Камелия Воче стана свидетел на репликите им и настръхна срещу Йорданка Христова.

[caption id="attachment_423311" align="alignright" width="300"]Йорданка Христова Йорданка Христова и Камелия Воче си обявиха война[/caption]

Обърна се й я запита направо кога е искала от нея пари на заем и кога не й ги е връщала. Изпълнителката на „Песен моя, обич моя” се опита да й каже, че не е изричала точно тези слова, но Воче категорично отказа да я слуша. Тогава Данчето Христова избухна, че ще я даде на съд. Воче не й остана длъжна и я парира, че и тя ще стори същото.

Бясна, Данчето Христова заяви, че ВИП Брадър я е вкарал в ролята на политбюро и щом „ви готвя и чистя ще се отнасяте към мен подобаващо”, се обърна тя към Евгени Минчев, Камелия Воче, а и към останалите съквартиранти от Къщата.

Евгени Минчев първоначално двулично подкрепи Йорданка Христова, като каза, че е „права в думите си”. След това обаче той „обърна палачинката на сто и осемдесет граудса” и наточи стрелите си срещу „колежката си” от политбюро.

По-късно, разгневен на съквартирантите и ВИП Брадър, под въздействието на алкохола, Евгени Минчев си събра багажа, за да си ходи. Първа скочи да го разубеждава Камелия Воче, с което си действие разби на пух и прах тиражираната версия за огромната омраза помежду им.

Истината за отношенията им ще се разкрие днес пред очите на всички.