Заловиха убиеца на бивш капитан на Лудогорец!

Заловиха убиеца на бивш капитан на Лудогорец!
5 (100%) 1 vote

Данаил Христов пребил до смърт капитана на Лудогорец Добрин Добрев

Убиецът на капитана на Лудогорец се укриваше 18 години от правосъдието

Заловиха убиеца на бивш капитан на Лудогорец! Данаил Христов се укриваше от правосъдието в продължение на 18 години след като през декември 1996 година преби до смърт Добрин Добрев, бивш футболист и капитан на разградския тим Лудогорец. Който по онова време беше доста далеч от фурора, който прави сега. Христов, който в момента е на 41 години, е убил Добрев заради лични мотиви, категорични са разследващите.

Арестуваха убиеца на бивш капитан на Лудогорец

Арестуваха убиеца на бивш капитан на Лудогорец

След което се е укрил от правосъдието и в края на фаталната 1996 година е обявен за общодържавно издирване заради смъртта на капитана на Лудогорец, който е бил на 45 години. Трагедията се е разиграла заради сестрата на Йордан Панчев – приятел на Христов, която живеела заедно с убития футболист на семейни начала. Във фаталната вечер двамата се спречкали в местно заведение и подпийналият Добрев й ударил шамар. Въпреки това двамата се прибрали заедно в дома си, но братът на 26-годишната тогава жена научил за станалото и побеснял.

Той повикал още петима приятели – всички обвиняеми по делото, и всички тръгнали към жилището на двойката. Там те засекли футболиста на Лудогорец на един от етажите на блока и буквално го смлели от бой. Групата озверели мъже били опонента си докато изпадне в безсъзнание на земята. Дори и тогава обаче побойниците не се спрели, а продължили да го ритат, докато спре да диша.

След което си изнесли от местопрестъплението. Минути след това последвало анонимно обаждане в полицията, най-вероятно от някой от убийците. Пристигналите на мястото екипи обаче само констатирали смъртта на Добрев, припомнят от БЛИЦ. Веднага след убийството Христов се укрил, а съучастниците му се възползвали от това и прехвърлили цялата вина върху него, обвинявайки го, че той единствен е виновен за смъртта на Добрев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар