Благой Иванов-Багата сключи таен брак с приятелката си ЛюбинаБлагой Иванов-Багата е в пълна неизвестност от тайната си сватба насам

Благой Иванов-Багата е в тотална неизвестно! ММА боецът потъна в дън земя и от месеци никой не е чувал нищо за него. Което пък сериозно започна да притеснява почитателите му. Феновете на спортиста ежедневно се питат къде е изчезнал любимецът им. За тяхно щастие, с него не се е случило нещо лошо.

[caption id="attachment_423295" align="alignright" width="300"]Благой Иванов-Багата и Любина Благой Иванов-Багата и Любина[/caption]

Просто Благой Иванов-Багата е решил да емигрира в чужбина заедно с половинката си Любина. Нещо повече, според близки на ММА боеца, той се е оженил за гаджето си преди да отпрашат за Америка. Тайната сватба се е състояла през месец август, когато е и последния път, в който Багата е бил на българска територия. Веднага след тайния си брак той и съпругата му заминали за САЩ, където смятат да се установят за постоянно.

Техни близки издават, че Багата вече тренира в Лас Вегас, а сватбената церемония на влюбените е била повече от скромна, тъй като и двамата са искали да избягат от излишната шумотевица и вниманието на медиите. Както знаете, Благой Иванов-Багата и Любина се сгодиха още през 2013 година, отново в САЩ. Тогава обаче двойката обяви, че няма да бърза със сватбата, тъй като боецът се е концентрирал върху кариерата си, а и все още се възстановяваше след като беше наръган почти смъртоносно с нож през февруари 2012.

Изглежда обаче Багата и Любина все пак са размислили, а и заминаването им за САЩ би било много по-лесно, ако са семейство, коментират запознати. Поради тази причина половинката на боеца напусна работата си още през 2013 година и замина с него за страната на неограничените възможности, предават от vsekiden.com.

Преди нея спортистът имаше връзка последователно с Русата и Черната Златка, но прекалената публичност се оказа пагубна за отношенията им.