Вижте кой ще лапне половината пай на Елена Кучкова

Лъсна на бял свят истината, че плеймейтката Елена Кучкова от ВИП Брадър 2014 е протеже на Евгени Минчев. „България днес” твърди, че повечето участници в шоуто са клиенти на пиар агенцията му и той се възползва максимално от това. Именно паркетният лъв е причината във формата да влязат голяма част от родните випове – твърди изданието. Светският хроникьор е използвал влиянието си да набута всеки, от когото може да има полза. Такъв е случаят и с Елена Кучкова. Плеймейтката е първата, която е получила покана за участие във ВИП Брадър 2014 директно от лорда. Евгени Минчев е пиар на моделката и до момента е успял да я пробута навсякъде, където тя е пожелала – разкрива изданието. Евгени Минчев, разбира се, извлича дивиденти от всяка услуга, която прави на плеймейтката, и получава винаги половината от хонорара й. Такъв ще бъде случаят и с ВИП Брадър.

[caption id="attachment_423290" align="alignleft" width="300"]Елена Кучкова Елена Кучкова е протеже на Евгени Минчев[/caption]

Елена Кучкова не е единствената, която участва в плана на Евгени Минчев за забогатяване за сметка на Големия брат. Естрадната прима Йорданка Христова също е в Къщата на ВИБ Брадър 2014 благодарение на дългогодишния си приятел. На неговата воля дължат участието си и Атанас Месечков и Ива Екимова – също негови протежета в шоуто. Усетил, че времето му минава и с годините вниманието все повече към него намалява, Евгени Минчев е решил, че сега е моментът да извлече дивиденти за себе си от шоуто. Вероятно не само Елена Кучкова му дължи половината си хонорар. Паркетният лъв и малката групичка, събрала се около него, са готови да направят истинско зрелище, само и само дълго да се говори за тях – отбелязва изданието. Все пак Елена Кучкова е толкова невзрачна като поведение, колкото и на лице без грим – коментират фенове на ВИП Брадър, останали разочаровани от участието й в шоуто.