Елен Колева получава смъртни заплахи

Елен Колева живее в истински ад. Актрисата, която до скоро имаше връзка с майонезения бос Александър Найденов, постоянно получава заплахи за живота си. Напоследък заплашителните послания зачестили, научи Хот арена. Освен заплахите за убийство, Елен Колева получава заплахи и, че ще бъде залята с киселина.

Въпреки това младата актриса продължава да е дискретна и не коментира отношенията си с Майонезата. Според запознати Елен Колева не коментира връзката си с Александър Найденов, защото се страхува, че заплахите могат да станат реалност.

[caption id="attachment_423218" align="alignright" width="300"]Елен Колева Елен Колева получава смъртни заплахи[/caption]

Макар, че Александър Найденов обиколи всички медии, за да се ожали от невярната актриса, тя упорито отказва да коментира твърденията. Елен Колева заявява категорично, че тя е интелигентна жена и предпочита да замълчи, отколкото да падне толкова ниско и да коментира твърденията на бившия си.

Справка в прокуратурата сочи, че преди време Елен Колева е подала жалба срещу Майонезата. Това се е случило по време на връзката им след скандал. Малко след това жалбата е била оттеглена, научи Story.

Публична тайна е, че Александър Найденов ревнуваше безумно Елен Колева. Самата актриса намекна, че докато е била с милионера, той плащал луди пари, за да подслушва телефона й. Майонезата разкри, че е засякъл кореспонденцията на бившата си изгора с тайнствен мъж.

Наскоро стана ясно, че бившият на младата актриса има общо с уволнението й от театъра. Александър Найденов е член в управителния съвет. Той разкри, че решенията за уволнение и назначение в театъра не се взимат еднолично от неговия шеф, а се предварително се обсъждат с останалите членове. С тези думи Майонезата не само намекна, че има нещо общо с уволнението на Елен Колева, но и потвърди тези слухове.

Малко след това той заяви, че вече е пенсионирал Елен Колева и повече няма да й дава шансове.