Орлин Горанов се е уредил с тлъст хонорар от "Гласът на България, а също и от БСПОрлин Горанов е част от предизборната кампания на червените, където също има завиден хонорар

Орлин Горанов ще прибере тлъста сума пари само в рамките на няколко месеца. Естрадната легенда си е уредил завидни финансови постъпления и със сигурност може да бъде спокоен за банковата си сметка, издават запознати.

[caption id="attachment_423216" align="alignright" width="300"]Орлин Горанов Орлин Горанов[/caption]

Певецът, който винаги се е славел в бранша като човек, който си гледа на първо място интереса, е успял да спазари присъствието си в шоуто "Гласът на България", а също и изявите си на сцената за предизборната кампания на БСП. В продукцията на Слави Трифонов Орлин Горанов се изявява като жури и ментор на младите таланти. За тази си дейност изпълнителят на "Светът е за двама" е успял да си спазари доста солидно възнаграждение.

Хора от екипа на риалитито издават, че Слави се е навил да му плати цели 50 бона, за да си го гарантира в шоуто. За сравнение, останалите от журито са там срещу само половината от парите на певеца. Хонорарите на Десислава и Наско от БТР са по 25 хиляди, а Миро е дори още по-скромен. Някогашната половинка на Галка от дуото "Каризма" ще прибере от Дългия едва 15 бона.

Това обаче далеч не са единствените постъпления за Орлин Горанов. Както знаете, певецът се е съгласил и да бъде част от предизборната кампания на БСП и да пее за избирателите на червената партия. Двамата с Мариана Попова ще изнасят концерти като част от агитацията към избирателите да дадат гласа си за столетницата.

Първият им концерт в Габрово вече мина, предстои им участие и в Морската столица Варна. И макар Орлин Горанов да отказва да сподели колко пари ще прибере и покрай участието в кампанията на червените, запознати издават, че и там сумата не е никак малка, научиха от vsekiden.com.