Усложних си живота заради една глупост!

Гласувайте за статията

Усложних си живота заради една глупост и сега си плащам цената

hard times

Усложних си живота заради една глупост!

Сучи се така, че взех едни пари от едни лихвари. Лоши хора, никога да не си имате работа с тях. Усложних си живота заради това нещо и сега си плащам цената. А цената беше освен лихвите и една зверска зависимост към алкохола, от която няма измъкване вече две години и нещо. Сега съм пак на отлив, в смисъл че не пия, и затова се надявам това отдръпване да е постоянно, защото продължава по-дълго отколкото съм издържал досега. И не на последно място – вече нямам финансови проблеми, сложих чертата, значи е време да започна начисто. Искам да кажа, че беше голям стрес. Усложних си живота заради някаква неблагодарна жена. и като се замисля за какво е било всичко? Заради едното нищо… Важното е, че си взех поука и повече никога няма да позволя да ми се случи нещо подобно.

Аз се спирам от алкохола с капките Алкофитал. Те са ми спирачката, засега. Останалото е едно голямо желание, много инат и подкрепа от близките. Ако не бяха те, не знам какво щях да правя. Хем ми простиха за всички глупости, които сътворих, хем ми помагат да се справям. Сестра ми намери капките Алкофитал от интернет, поръча ми ги и аз започнах да ги пия. Не за друго, а за да ме спират да употребявам алкохол, защото тяхното действие е точно такова. Не знам какво друго на кажа. Усложних си живота преди, сега е ред да го поправя.

Герасим от Монтана

 

Алкофитал e препарат, който представлява етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар